PARTIZAN DOBIJA NOVU UPRAVU: Otkriveno ko MENJA Vučelića na mestu predsednika crno-belih?!

Autor:

Sport

02.04.2023

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tektonske promene u Humskoj.

PARTIZAN DOBIJA NOVU UPRAVU: Otkriveno ko MENJA Vučelića na mestu predsednika crno-belih?!

Foto: Starsport

FK Partizan uskoro će dobiti novu upravu, a mesto prvog čoveka kluba rezervisano je za trofejnog trenera crno-belih Ljubišu Tumbakovića, otkriva "Mocartsport".

U tandemu sa bivšim selektorom Srbije crno-bele će u narednom periodu voditi i uspešni biznismen Milija Babović, o čemu je naš portal ranije pisao.

Republika

Foto: Starsport

Tumbaković umesto Vučelića?

Mesto generalnog direktora, kao prvom operativcu, pripašće Marku Vjetroviću, dok su aktuelnoj upravi koju reprezentuju Milorad Vučelić i Miloš Vazura "dani odbrojani".

Osim u upravljačkoj strukturi kluba iz Humske, promena će biti i u sportskom sektoru, kako bi se sprečilo da se ponovi tekuća sezona, koja je u rezultatskom smislu jedna od najneuspešnijih u istoriji.

Podsetimo da su čelnici "parnog valjka" u minut do 12, uz pomoć državnih organa, obezbedili novac za evro-licencu, ali veliko je pitanje da li će stići do vicešampionske titule, koja donosi kvalifikacije za Ligu šampiona. Naročito posle poraza od Vojvodine na "Karađorđu" (2:1)...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading