BUKTI RAT U HUMSKOJ! Navijači BRUTALNO UDARILI na upravu!

Autor:

Sport

11.03.2023

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Požar u Partizanu se rasplamsao i nema naznaka se kada će se ugasiti.

BUKTI RAT U HUMSKOJ! Navijači BRUTALNO UDARILI na upravu!

Foto: Starsport

Navijači Partizana

Fudbalski klub Partizan nalazi se u žestokoj rezultatskoj krizi.

Izgubili su crno-beli titulu, pobede u derbiju nema, iz Kupa su eliminisani, kao i iz Lige konferencija. Navijači su krenuli u žestok rat protiv uprave, a čelni ljudi koje predvode Milorad Vučelić i Miloš Vazura za neuspehe su okrivili igrače.

Sada su navijači otišli korak dalje i u noći između petka i subote na stadionu u Humskoj osvanula je poruka upućena upravi Partizana.

Navijači su postavili znak "Stop", uz natpis "Lopovi", koji je stajao ispod, a lancem su praktično zaključali vrata. Kasnije su na društvenim mrežama podelili ovu fotografiju uz sledeću poruku:

 

 

- Lopovima ulaz zabranjen! Ovim potezom još jednom stavljamo doznanja uništiteljima da više nisu poželjni u našem klubu, da je njihovom uništavanju kluba došao kraj, i da su za njih ova vrata zauvek zatvorena. Ovde više niste dobrodošli, potrošili ste sve kredite i već danas odlazite.

Rat navijača Partizana i uprave nastavlja da traje, a fudbaleri će morati da se probude kako ne bi ostali i bez drugog mesta koje donosi kvalifikacije za Ligu šampiona. Već u nedelju, Partizan će juriti da prekine crni niz i to u Lučanima protiv Mladosti (18.15).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading