BROD TONE SVE DUBLJE! U Humskoj upaljeni SVI ALARMI, uprava ŽESTOKO UDARILA po igračima!

Autor:

Sport

10.03.2023

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta se to dešava u Partizanu?

BROD TONE SVE DUBLJE! U Humskoj upaljeni SVI ALARMI, uprava ŽESTOKO UDARILA po igračima!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Crni oblaci nadvili su se nad Humskom ulicom.

Fudbaleri Partizana igraju jednu od najslabijih sezona u istoriji kluba, izgubljene su šanse da se osvoji bilo koji trofej, a sada je i drugo mesto pod velikim znakom pitanja jer Čukarički i TSC "dišu za vratom".

I to baš u istorijskoj sezoni u kojoj prvak ide direktno u Ligu šampiona, a drugoplasirani u kvalifikacije za elitno evropsko takmičenje. Zbog nove krize rezultata čelnici Partizana odlučili su se za novi potez.

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa meča Partizan - Kolubara

 

Milorad Vučelić i Miloš Vazura sazvali su sastanak u Zemunelu, a prema pisanjima Sportskog žurnala, bilo je prilično burno. Najglasniji je bio Vučelić koji je od igrača tražio reakciju i povratak pobedama kako drugo mesto ne bi bilo ugroženo.

Partizan se trenutno nalazi na drugom mestu tabele Superlige sa 51. bodom, a samo bod manje ima Čukarički, koji se nalazi na trećem mestu!  Dva boda više imaju crno-beli od četvrtoplasiranog TSC-a i velika borba vodiće se do kraja sezone.

Ekipu Igora Duljaja do reprezentativne pauze očekuju dueli protiv Mladosti iz Lučana u gostima, dok posle toga sledi okršaj sa ekipom Radnika iz Surdulice pred domaćim navijačima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
UPRAVA RAK RANA KANCER

10.03.2023 17:59

NESPOSOBNA KILAVA UPRAVA. NESPOSOBNA za fudbal