ŠTA JE UPRAVA KRIVA? Iliev se OGLASIO posle DEBAKLA Partizana i ŠOKIRAO izjavom!

Autor:

Sport

24.02.2023

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji sportski direktor crno-belih stao je na stranu čelnika kluba iz Humske.

ŠTA JE UPRAVA KRIVA? Iliev se OGLASIO posle DEBAKLA Partizana i ŠOKIRAO izjavom!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana eliminisani su iz Lige konferencija i to posle sramnog poraza od Šerifa u Humskoj rezultatom 3:1.

Crno-beli su imali sve u svojim rukama, minimalnu prednost iz prvog meča u Kišinjevu, a zatim i vođstvo od 1:0 u Beogradu, ali je usledio prekid filma, što je moldavska ekipa znala da iskoristi.

Čitav stadion je tokom većeg dela meča skandirao protiv Uprave Partizana, a nekadašnji sportski direktor crno-belih, Ivica Iliev, stao je na stranu čelnika.

- Šta je Uprava kriva? Ne igra Uprava, već igrači i stručni štab. Uprava je uradila sve što je bilo do nje, znam kako funkcioniše. Glavu gore, sačekaćemo sledeću sezonu za nova nadmetanja u Evropi - istakao je Iliev za Sportski Žurnal, pa dodao:

Republika

Foto: Starsport

Ivica Iliev

 

- Ispadali smo i ranije iz Evrope. Kad podvučete crtu, drugu godinu zaredom imali smo proleće u Evropi. Sad se tek vidi koliki smo prošle sezone Crvena zvezda i mi napravili rezultat osminom finala. Deluje da smo kvalitetniji tim od Šerifa i da je trebalo da prođemo, što sad nije važno. Prolaz je bio već upisan, ali na ovom nivou ne sme bi smelo ovako nešto da se dešava, jer su na ovom nivou ozbiljni igrači i timovi.

Rekao je Iliev i da je presudio "neshvatljiv penal" koji je napravio Siniša Saničanin.

- Krenuli smo fenomenalno. Uživao sam u dominaciji, sjajnom fudbalu, golu. U još dve odlične šanse. Rival nije dotad došao do gola, ali napravili smo penal... Neshvatljiv penal! Od tada je meč bio u egalu, ali smo iz sopstvene greške po drugi put kapitulirali. Nastavak je počeo kiksom i sa još jednom loptom u mreži - zaključio je on.

Podsetimo, Partizanu ovog vikenda sledi meč sa Radničkim iz Kragujevca, a potom i večiti derbi protiv Crvene zvezde, koji je, posle silnih peripetija, na kraju zakazan za 3. mart u 19 časova na Marakani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading