PETRIĆ RAZOČARAN: Trener Partizana se već okrenuo sledećoj sezoni

Autor:

Sport

23.02.2023

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg kluba iz Humske nezadovoljan posle ispadanja iz Evrope.

PETRIĆ RAZOČARAN: Trener Partizana se već okrenuo sledećoj sezoni

Foto: Starsport

Gordan Petrić

Fudbaleri Partizana eliminisali su iz Lige konferencija, pošto su posle pobede minimalnim rezultatom u Moldaviji u revanšu šesnaestine finala izgubili od Šerifa sa 3:1.

Posle meča je svoje impresije izneo strateg crno-belih Gordan Petrić.

- Nismo bili dovoljno dobri. Bili smo bolji u prvih 25 minuta, imali šanse koje smo morali da realizujemo, ali nismo. Pali smo delimično posle prvog primljenog gola, a skroz posle drugog. Zatim smo primili gol odmah na startu drugog poluvremena - analizirao je šef stručnog štaba "parnog valjka".

Republika

Foto: Starsport

Gordan Petrić tokom meča sa Šerifom

Da li su Moldavci nekako iznenadili Partizan, upitan je Petrić.

- Nisu nas iznenadili. Bili smo bolji veliki deo prvog poluvremena, ali nismo iskoristili šanse. Primili smo golove iz grešaka koje ne smeju da se dešavaju, pogotovo u Evropi.

Crno-beli su ispali iz Lige konferencija i iz Kupa Srbije, a ostaje im samo da igraju Superligu u kojoj imaju 11 bodova zaostatka za Crvenom zvezdom.

- Imamo već u nedelju meč protiv Radničkog iz Kragujevca. Treba da se izvuku pouke iz cele sezone i smisliti šta raditi u junu. To zavisi od mnogo stvari, ljudi u klubu i nas trenera. Dešavaju se porazi, nismo bili dovoljno dobri i nismo prošli - zaključio je Petrić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Navijaci

23.02.2023 22:54

More SIKTER ti I UPRAVA. POVEDI I CELU ODBRANU Mamu VAM vasu LOPOVSKU I NESPOSOBNU.