NEPOZNATA ANEGDOTA! Familija Duljaj OTKRILA Nemanju Matića: Tada NIJE MOGAO u Šahtjor iz JEDNOG RAZLOGA!

Autor:

Sport

07.03.2023

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef stručnog štaba Partizana govorio je o zanimljivoj temi koju verovatno niste znali.

NEPOZNATA ANEGDOTA! Familija Duljaj OTKRILA Nemanju Matića: Tada NIJE MOGAO u Šahtjor iz JEDNOG RAZLOGA!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana ostali su skoro bez ikakvih šansi da osvoje trofej ove sezone.

Crno-beli su ispali iz Kupa još na samom startu, a porazom od Crvene zvezde (1:0) večiti rival im je pobegao čak 16 bodova, te je i titula samo san.

Naredni izazov Partizana biće Kolubara (sreda, 18.30), a Igor Duljaj je otkrio da će meč početi Mihailo Ilić i Andrija Pavlović, pa je pozvao navijače u pomoć:

- U moje lično ime bih da uputim poziv navijačima. Mobilizacija! Zvali su me bivši trneeri Partizana, pružili ogromnu podršku, ali je isto tako važno što više ljudi bude na stadionu. Zadovoljan sam podrškom na derbiju. Grobari su od izuzetne važnost za naš tim - rekao je na startu obraćanja medijima Duljaj.

Republika

Foto: Starsport

Igor Duljaj

 

Istakao je potom šef stručnog štaba Partizana i da mu je potrebno vreme kako bi tim zaigrao lepo.

- Za sve što želite potrebno je vreme koje sad nemam. U ovom trenutku je neophodno da budemo mobilisani, agresivni i borbeni. Sad je lepota u drugom planu, vremenom bih voleo da se pojavi slika kakvu želim, da uz pobede navijači sa stadiona odu zadovoljni.

Igorov rođeni brat, Joakim, ostavio je dubok trag u Kolubari koja je naredni Partizanov rival. Kao trener u prvi tim gurnuo je i Nemanju Matića!

- U to vreme je za Kolubaru igrao Nemanja Matić, bilo mu je samo 17 godina, ostavio je utisak u Srpskoj ligi „Zapad“, iako su mom bratu zamerili tad što je jednog mladog i mršavog igrača slao na tern. Čak mi je Joakim predlagao da ljudima iz Šahtjora obrate pažnju na Nemanju, ali nisam mogao da preporučim nekog iz Treće lige. Onda sam došao da gledam utakmicu sa Radničkim iz Novog Beograda, Nemanja Matić me je tad posetio na Slavišu Jokanovića.

Republika

Foto: Starsport

Igor Duljaj

 

Uporedio je potom Duljaj Belića sa Koloradom:

- Belić dosta trči, energičan je, radi za tim, voleo bih da bude bolji igrač od mene, pred njim je lepa budučnost, mi smo tu da mu pomognemo. Kolorado polako ulazi u formu. Dok sam bio u Telepotiku, igrao je za omladince Partizana u kontrolnoj utakmici, pokazao dobru tehniku s obzirom na visinu, odgovoran je momak, vreme će pokazati o kakvom se igraču radi.

Dotakao se Duljaj i ponašanja svojih fudbalera na terenu.

- Od igrača ću tražiti da se ponašaju sportski, jer svaki nesportskii gest ili reagovanje može da nas dovede do kartona, kao protiv Crvene zvezde. Moramo da budemo obazrivi, znam da h nose emociije, ali i one moraju da se kontorlišu - istakao je za kraj šef stručnog štaba Partizana, a šta je rekao o tome što niti jedan igrač tima iz Humske nije na spisku selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading