GENERALNA PROBA I NIJE BILA NAJUSPEŠNIJA: Proveli su se "kao bosi po trnju" - Superligaš demonstrirao silu u Žarkovu! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.03.2023

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalna proba i nije bila najuspešnija.

GENERALNA PROBA I NIJE BILA NAJUSPEŠNIJA: Proveli su se "kao bosi po trnju" - Superligaš demonstrirao silu u Žarkovu! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Čukarički

Narednog vikenda startovaće i nastavak šampionata kada je u pitanju Beogradska zona, a u cilju provere onoga što je učinjeno tokom pripremnog perioda, fudbaleri OFK Žarkova su u generalnoj probi odmerili snagu sa renomiranim superligašem sa Banovog Brda.

 

Pri deo šampionata OFK Žarkovo je okončalo sa skorom od deset pobeda, dva remija i tri poraza i sa 32 osovjena boda trenutno zauzima treću poziciju na tabeli zonskog ranga beogradskog fudbala. Svi se u Žarkovu nadaju da ekipa tokom predstojećeg proleća može nadoknaditi trenutno bodovni zaostatak u odnosu na dvojac na vrhu koji iznosi šest, odnosno pet bodova u odnosu na PKB iz Padinske Skele i GSP Polet Dorćol.

Susret protiv ekipe Čukaričkog protekao je u apsolutnoj dominaciji superligaške ekipe. Trener Popularnih "brđana" je tokom ovog susreta uglavnom ukazao priliku fudbalerima koji nisu nastupili u prvenstvenom susretu protiv surduličkog Radnika, a istovremeno je Dušan Kerkez imao priliku i da se po prvi put uveri u kvalitete Brazilca Ričarda koji je svoj debi i belo-crnoj sportskoj opremi krunisao sa dve asistencije.

Na kraju, Čukarički je u susretu u kojem je razlika u kvalitetu bila očigledna, slavio sa ubedljivih 9:0, a rukovodstu OFK Žarkova ostaje da uočene probleme isprave u narednim danima, a ekipu već u nedelju 12. marta očekuje borba za bodove u Sremčici protiv istoimene ekipe.

 

OFK Žarkovo - Čukarički 0:9 (0:4)

Stadion: OFK Žarkovo

Sudija: Jordan Ignjatović

Strelci: Spasojević 19`, Ivanović 26`, 39`, Stojanović 35`, Arsović 65`, 66`, 80`, 84`, Aganspahić 73`(11.m)

OFK Žarkovo: Marković, Obradović, Ilić, Lazić, Ačanski, Dragojlović, Pejović, Vučeljić, Prošić, Milošević, Stojanović. Igrali su još: Gavrilović, Đurić, Čupić, Azam, Ranković, Gluščević.

Čukarički: Popović, Rogan, Gajić, Kovačević, Ričard, Virijević, I. Miladinović, Lu. Stojanović, Adžić, Ivanović, Spasojević. Igrali su još: Begović, Aganspahić, La. Stojanović, Koloni, Arsović, U. Miladinović, Serafimović.

- Parovi 16. kola Beogradske zone:

Šušnjar - Boleč

Komgrap - Zuce 2019

OFK Mladenovac - Hajduk Lion

Crvena zvezda MML - PKB Padinska skela

Sremčica - OFK Žarkovo

Napredak Medoševac - GSP Polet Dorćol

Kosmaj - Barajevo

Lokomotiva - Leštane

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading