KUDA PLOVI CRNO-BELI BROD? Uprava ŽESTOKO UDARILA po igračima i PRIPRETILA: Po pare NE DOLAZITE!

Autor:

Sport

11.03.2023

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri su sada pod još većim pritiskom.

KUDA PLOVI CRNO-BELI BROD? Uprava ŽESTOKO UDARILA po igračima i PRIPRETILA: Po pare NE DOLAZITE!

Foto: Starsport

Svetozar Marković sa saigračima iz Partizana

Partizanu ne ide, pa ne ide.

Menjaju se treneri, formacije, igrači, ali je rezultat ove sezone nekako konstantno isti. Za renome i ime takvog kluba - katastrofalan!

Crno-beli su pred sobom imali istorijsku sezonu u kojoj titula donosi direktan plasman u Ligu šampiona. Omanuli su! Imali su priliku da preko Kupa i Evrope izvuku šta se izvući može. Ponovo su omanuli! Sada su blizu da upropaste i poslednju šansu da ne dođe do tragedije i da brod ostane koliko toliko na površini, te da ostanu i bez drugog mesta koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Republika

Foto: Starsport

Igrači Partizana na meču protiv Šerifa

 

Upravo zbog toga došlo je do oštrih sukoba na relaciji uprava - igrači, a kako je preneo Informer, Milorad Vučelić i Miloš Vazura zapretili su fudbalerima da neće dobiti plate ako ne pobede u naredna dva meča.

Vučelić i Vazura su svu krivicu za neuspeh svalili na igrače. Rekli su igračima da je uprava uradila sve što je neophodno za normalno funkcionisanje kluba, da ekipa ima redovna primanja i sve idealne uslove, da su dovedena pojačanja, ali da rezultata i dalje nema. Bili su vrlo besni, Vučelić je sve vreme vikao. Na kraju obraćanja rekao je igračima da ne dolaze po platu ako ne dobiju naredne dve utakmice! Naravno da se takva retorika nije nimalo dopala igračima. Posebno zbog činjenice da i do sada primanja nisu bila tako redovna kako Vučelić i Vazura predstavljaju - rekao je neimenovani izvor Informera, pa dodao:

Republika

Foto: Starsport

Miloš Vazura i Milorad Vučelić

 

- Vučeliću i Vazuri se ne dopada što bi mnogi želeli da im vide leđa, pa im ovako loši rezultati samo pogoršavaju situaciju. Čak su u jednom trenutku optužili igrače da "buše" klub. Vučelić je vikao: - Ako mislite da ćete na ovaj način da nas oterate, zajedno sa ovim kriminalcima koji nas smenjuju svaka tri meseca, grdno se varate.

Dalje se navodi i da je jedini igrač koji je zaslužio prelaznu ocenu prema Vučeliću i Vazuri - Bibars Natho.

- Na kraju su se osvrnuli i na zalaganje na terenu. Nezadovoljni su kako ceo tim igra. Jedino su pohvalili Natha, rečima da samo on zaslužuje pohvale, dok ostali ne rade ništa. Igrači su ljuti što se sva krivica svaljuje na njih. Oni će, naravno, pokušati da pobede u svakoj narednoj utakmici, ali zbog sebe i navijača. Smatraju da Vučeliću i Vazuri ne duguju ništa - zaključio je neimenovani izvor.

Republika

Foto: Starsport

Milorad Vučelić i Miloš Vazura

 

Da li će do reakcije fudbalera doći videćemo već u Lučanima gde Partizan u nedelju od 18.15 igra veoma bitnu utakmicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading