HAOS U BEOGRADU! Grobari PRETUKLI navijače Šerifa, Moldavci završili u BOLNICI!

Autor:

Sport

23.02.2023

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je burno uoči revanš meča prve runde nokaut faze Lige konferencija.

HAOS U BEOGRADU! Grobari PRETUKLI navijače Šerifa, Moldavci završili u BOLNICI!

Foto: Starsport

Bakljada navijača Partizana na jugu

Sramne scene desile su se u Beogradu.

Fudbaleri Partizana u četvrtak od 18.45 igraju revanš meč prve runde nokaut faze Lige konferencija protiv moldavskog Šerifa, a njega dočekuju uz minimalnu prednost pošto su u gostima slavili sa 1:0 golom Rikarda Gomeša.

U Kišinjevu publike nije bilo, a sada se očekuje da tribine u Humskoj budu popunjene navijačima Partizana, ali i Šerifa. I, upravo su huligani crno-belih rešili da se obračunaju sa Moldavcima koji su se našli u Beogradu! Noć uoči meča grupa navijača Partizana sukobila se sa fanovima Šerifa na parkingu ispred jednog supermarketa u Bulevaru Oslobođenja. Četvorica simpatizera moldavskog kluba izvukla su deblji kraj, a dvojica su završila na VMA.

Republika

Foto: Starsport

 

 

Krenuo sam u prodavnicu kada se odjednom pojavila gomila momaka. Izbila je tuča u kojoj se čuo ruski i neki drugi jezik, a potom su se začule policijske sirene - rekao je jedan od slučajnih prolaznika, a preneo Telegraf.

Po pozivu građana, intervenisao je veliki broj pripadnika policije.

- Navijači Šerifa nisu imali nikakva obeležja i krenuli su u prodavnicu. Na parking su ih sačekali kako sumnjamo navijači Partizana i jednostavno pretukli. Dvojica gostiju su sa povredama prevezena na VMA gde im se ukazuje pomoć. Njihovi drugovi prošli su sa lakšim povredama i bili su više uplašeni, ali su odbili medicinsku pomoć. Pregledani su snimci svih nadzornih kamera i imamo indicije ko su vinovnici tuče pa se za njima traga. U istragu su uključene i kolege iz javnog reda i mira koji imaju iše iskustva a navijačkim grupama - rekao je izvor upućen u istragu.

Revanš meč između Partizana i Šerifa zakazan je za 18.45 u Humskoj i videćemo da li će incidenti da se nastave i pred start duela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading