"DEJA VU"! Grobari će biti ODUŠEVLJENI kada vide ko STIŽE u Humsku!

Autor:

Sport

21.02.2023

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će se istorija stvarno ponoviti ostaje da se vidi.

"DEJA VU"! Grobari će biti ODUŠEVLJENI kada vide ko STIŽE u Humsku!

Foto: Starsport

Igrači i navijači Partizana

Fudbaleri Partizana u četvrtak od 18.45 igraju revanš meč prve runde nokaut faze Lige konferencija protiv ekipe Šerifa.

Crno-beli su slavili sa 1:0 u Moldaviji golom Rikarda Gomeša u finišu prvog poluvremena, te su u Humsku doneli prednost koja može da raduje.

Sada je poznato ko će deliti pravdu na utakmici u Beogradu. Švedski sudija Andreas Ekberg izabran je za glavnog sudiju, a njegovi pomoćnici biće Mehmet Kulum i Markus Lundgren Klite kao mahači, te Fredrik Klite kao četvrti sudija. U VAR sobi sedeće Kristofer Kavano i Danijel Ričard Kuk, obojica iz Engleske.

Ovo će biti svojevrsni "deja vu" u Humskoj pošto je Ekberg sudio Partizanu i prošle godine u istoj fazi Lige konferencija kada su crno-beli savladali Spartu u gostima rezultatom 1:0.

Nema sumnje da ovaj podatak može da raduje navijače Partizana, a Šveđanin je ostao u sjajnom sećanju i pristalicama Vojvodine jer je sudio čuvenu utakmicu u kojoj su novosađani savladali Sampdoriju sa 4:0. 

Andreas Ekberg je ove sezone sudio već jedna meč Šerifu, u to onaj protiv Pjunika u kvalifikacijama za Ligu Evrope kada su moldavci prošli na penale. Takođe, bio je na dva meča Lige šampiona, dok je prošle godine u okviru Lige nacija vodio susret između Crne Gore i Rumunije (2:0).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Iskren

21.02.2023 09:55

Lažov, čovek koji je prevario Srbiju, uništio FK Beograd, oslobađa se Đaića i postavlja ga za presednika FSS, a u Zvezdi ni je bio niko i ništa. Sramota, od fudbala dog kriminalac lažov, čovek pod krivičnom prijavom, postavlja presednika FSS, NEMA NIŠTA SRAMOTA.