ŠOK U ŠVAJCARSKOJ: Maloletni Srbin ZAKLAO ZETA kod fudbalskog stadiona

Autor: Republika, S.STEPANOVIĆ

Hronika

23.02.2023

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tinejdžer iz Srbije presudio je nožem zetu Portugalcu u subotu ujutru

ŠOK U ŠVAJCARSKOJ: Maloletni Srbin ZAKLAO ZETA kod fudbalskog stadiona

Foto: Google Street View

Parking kod FK Čipis

Maloletni Srbin (17) uhapšen je u subotu uveče u švajcarskoj opštini Čipis zbog sumnje da je ubio zeta Portugalca (22). Telo mladića sa ubodnim ranama na stomaku pronađeno je na parkingu pored lokalnog fudbalskog kluba.

Jedan prolaznik zatekao je telo Portugalca u subotu oko 5.30 sati, pa je odmah pozvao Hitnu pomoć. Lekari su mogli samo da konstatuju smrt, koja je nastupila od brojnih ubodnih rana.

Policija je obavila detaljan uviđaj i sakupila dokaze koji su je odveli do maloletnog Srbina, pa je uhapšen iste večeri.

Otkriveno je da sestra srpskog državljanina ima dete sa ubijenim Portugalcem, odnosno da je Srbin ujak njihovom detetu.

- Utvrdili smo da napadaču nije smetala ta ljubavna veza, već da je imao neku nagodbu sa žrtvom, koja verovatno nije ispoštovana, pa se zbog toga odlučio da ga ubije nožem - ispričao je izvor blizak slučaju za švajcarske medije.

Predsednik suda za maloletnike Aleksandar Sudan kratko je izjavio novinarima da je njihova ustanova preuzela slučaj, kao i da je reč o osveti u krugu porodice.

Meštani opštine Čipis, u okrugu Vali, rekli su medijima da su šokirani stravičnim zločinom u njihovom kraju.

- Kod nas je uvek mirno, zato je ovo ubistvo kao grom iz vedra neba. U našem mestu živi dosta Portugalaca, a mnogi rade u fabrikama - komentarisale su komšije uhapšenog Srbina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading