MEČEVI RADA GARANTUJU GOLOVE: Da li će ti biti slučaj i u duelu sa ekipom iz Krajkovca?

Autor:

Sport

23.02.2023

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa iz Merošine vrši poslednje pripreme pred nastavak sezone.

MEČEVI RADA GARANTUJU GOLOVE: Da li će ti biti slučaj i u duelu sa ekipom iz Krajkovca?

Foto: FK Rad Merošina

Drugog vikenda marta u Nišavskoj okružnoj ligi zakotrljaće se lopta sa centra u takmičarskim mečevima. Ekipama su preostale još dve nedelje kako bi se što bolje spremile za nastavak sezone.

Republika

U nedelju će se od 14 časova na terenu Rovče u Merošini odigrati prijateljski susret između domaćeg tima Jastrebac i Rada iz Merošine.

Gost susreta je dugogodišnji član Opštinske lige Merošina, ove sezone na zimsku pauzu otišli su sa prvog mesta na tabeli i jedni su od glavnih kandidata za viši rang. Ekipa je imala skoro pa savršen jesenji deo sezone, ali je podelom bodova u poslednjem kolu pred pauzu upisala skor 6-1-0. Prvi pratioci udaljeni su na tri boda.

Iz gostujućeg tabora su povodom nedeljnog meča izjavili:

- Naš cilj je ove sezone ulazak u viši rang, titula jesenjeg prvaka je dobra osnova za nastavak prvenstva. Očekujemo veliki borbu, ali mislimo da imamo kvalitet za Nišavsku okružnu ligu. Za vikend ćemo odmeriti snage upravo sa ekipom koja je član iste, pa ćemo videti kako stojimo pred nastavak prvenstva. 

Rad iz Merošine je u nedavno završenom prelaznom roku dosta izmenio igrački kadar. Ekipa užurbano radi na uigravanju kako bi što spremniji dočekali početak prolećnog dela prvenstva koji se približava. Njihov cilj u nastavku sezone je pre svega da se sačuva status u ligi i da, ukoliko se za to stvori prilika izbori plasman u gornjoj polovini tabele.

Rad (Merošina) - Jastrebac (Krajkovac) 

Stadion Rovče, Merošina

Nedelja od 14 časova

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading