HAOS U CRNOJ GORI! SEVALI NOŽEVI ISPRED BIRAČKOG MESTA: Žestok sukob u Podgorici, intervenisala policija i hitna pomoć!

Autor:

Svet

02.04.2023

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog incidenta koji se desio u Podgorici ispred biračkog mesta u ulici Novaka Miloševa oglasili su se iz Uprave policije, a evo šta su rekli.

HAOS U CRNOJ GORI! SEVALI NOŽEVI ISPRED BIRAČKOG MESTA: Žestok sukob u Podgorici, intervenisala policija i hitna pomoć!

Foto: youtube.com/printscreen

Crnogorska policija

CeMI je saopštio da je ispred biračkog mesta 17 u Podgorici došlo do incidenta između dve osobe koje su se sukobile.

Prema navodima Cemija, intervenisala je policija kao i hitna pomoć.

- Sukob nije povezan sa izbornim procesom - piše na njihovom Tviter nalogu. 

Zbog incidenta koji se desio u Podgorici ispred biračkog mesta u ulici Novaka Miloševa oglasili su se iz Uprave policije.

- Ispred biračkog mesta u ulici Novaka Miloševa došlo je prvo do verbalnog sukoba između dva lica, a potom i do upotrebe noža na štetu jednog lica. Događaj nije povezan sa izbornim procesom, već je reč o ranijem sukobu između članova porodice - saopštili su iz Uprave policije.

Da podsetimo, u Crnoj Gori se danas održava drugi krug predsedničkih izbora u kome se nadmeću aktuelni šef crnogorske države i kandidat DPS za još jedan mandat Milo Đukanović i kandidat Pokreta Evropa sad (PES) Jakov Milatović.

Pravo glasa u drugom krugu izbora za predsednika Crne Gore ima isti broj birača upisan u birački spisak, koji je zaključen 8. marta uoči prvog izbornog kruga - 542.154 građana.

Mandat predsednika je pet godina.

Opredeljenjem između dva kandidata građani će birati između prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Ako pobedi, Đukanoviću će ovo biti treći mandat na poziciji predsednika Crne Gore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading