TEKTONSKE PROMENE U HUMSKOJ: Babović i Lazović na čelu Partizana umesto Vučelića i Vazure?

Autor: MARIJA STEFANOVIĆ

Sport

31.07.2022

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava, napolje, neretko odzvanja na utakmicama Partizana ove sezone.

TEKTONSKE PROMENE U HUMSKOJ: Babović i Lazović na čelu Partizana umesto Vučelića i Vazure?

Foto: Starsport

Milorad Vučelić i Miloš Vazura

Petogodišnja suša kada su titule u pitanju, kao i slab start crno-belih, koji već posle četiri kola zaostaju sedam bodova za večitim rivalom Crvenom zvezdom izazvao je bes grobara, koji traže smenu čelnika kluba. Želju navijača već je ispunio dosadašnji sportski direktor Ivica Iliev, koji je se povukao iz Humske, a njegovim putem uskoro će krenuti predsednik Milorad Vučelić, kao i direktor Miloš Vazura, saznaje Srpski telegraf. Naime, poznati dvojac trebalo bi da podnese ostavku u narednim danima, a na njihovo mesto stiže sveža krv!

SVEŽA KRV

Vučelića, koji je na čelu kluba od 2016, trebalo bi da zameni poznati biznismen i otac nekadašnjeg fudbalera Stefana Babovića Milija, dok bi na Vazurino mesto došao bivši fudbaler Danko Lazović, koji je tokom dugogodišnje karijere u tri navrata nosio crno-beli dres.

Počasni predsednik FSS Tomislav Karadžić, koji je godinu dana predvodio crno-bele iz predsedničke fotelje (2007-2008), smatra da bi pomenuti dvojac bio dobro rešenje.

Republika

Foto: Starsport

Tomislav Karadžić

- Dobro zvuči. Posebno jer Lazović ima odlične relacije s UEFA - istakao je Karadžić.

Partizan poslednjih godina samo je bleda senka nekadašnjeg velikana koji je harao srpskim fudbalom. Crno-beli su poslednji put bili šampioni države u sezoni 2016/17, kada su osvojili duplu krunu. Nakon toga klub iz Humske podigao je još pehar namenjen prvaku Kupa Srbije u sezoni 2017/18. i 2018/19.

"SAMO DA OVI ODU"

Loša situacija u Humskoj boli nekadašnjeg prvog čoveka Dragana Đurića.

- Jedini sam pričao da stvari ne valjaju i to se ispostavilo kao tačno. Ako se uzme u obzir kakva je sadašnja uprava, od njih će svako biti bolji jer od njih nema gorih. Oni su uništili Partizan. Lazović i Babović su veliki partizanovci i iskreno vole klub, a upravo su nam takvi ljudi potrebni - poručio je Đurić, dok se Stefan Babović, Milijin sin, takođe oglasio za naš list:

Republika

Foto: Starsport

Stefan Babović

- Mi bismo preuzeli klub samo ako se privatizuje, to je jedina opcija. U tom slučaju bismo znali šta i kako treba da se radi. Kako trenutno stoje stvari, šanse su vrlo male da moj otac preuzme Partizan - tvrdi Stefan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
72

31.07.2022 18:38

Dok ova vlast gura zvezdu Partizan nema šta da traži, bilo ko da dođe ruke su mu vezane

gile

01.08.2022 15:24

@72 - Baš se umešala vlast u utakmici Partizana sa Novim Pazarom, TSC i Radničkim iz Niša, gde se Partizan "izvadio, u pet sekundi završnih iz penala!

Max

02.08.2022 06:50

@72 - @72 Da se ova vlast nije umešala i kupila vam licencu za Evropu, istu ne bi videli. A možda i ovako ostanete na kupaćim gaćama.

Drzavni projekat Zvezdana

04.08.2022 14:17

@72 - NAVIJACKA VLAST SA SEVERA u fotelje