OFANZIVAC SE OPROSTIO OD KLUBA: Partizan zauvek u mom srcu!

Autor:

Sport

31.07.2022

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za nove izazove.

OFANZIVAC SE OPROSTIO OD KLUBA: Partizan zauvek u mom srcu!

Foto: Starsport

Doskorašnji fudbaler Partizana Filip Holender oprostio se od crno-belih.

On će karijeru nastaviti u Vašašu, u koji je otišao kako bi imao veću minutažu.

- Fudbal je igra koja vas u životu vodi na različite strane sveta. Ja sam profesionalni fudbaler i meni je potrebno da igram, jer se tako svako od nas oseća živim i srećnim. Svako ima svoj put, moj je ovakav i ovako je trebalo da se desi. Želim da što više igram i dajem golove i pomognem ekipi u svemu što nosi fudbal i da pokušam da to, kako smo pobeđivali u Partizanu, sada uradim i na nekom drugom polju, u Mađarskoj, gde sam već bio duži period. Videćemo šta donosi ovaj put, ali bio je jedini koji sam mogao i trebalo da izaberem, u ovom trenutku - rekao je Holender za klupski sajt.

Povremeni mađarski reprezentativac je u sezoni 2020/21 stigao u Humsku 1 na pozajmicu iz Lugana, a kasnije je njegov ugovor i otkupljen od Švajcaraca.

Republika

Foto: Starsport

Filip Holender

- Koliko god je bilo teško i naporno, jer je u klubu kao što je Partizan konstantan pritisak, bilo mi je prelepo sa jedne strane i zahvalan sam Bogu na prilici što sam mogao da igram za tako jedan veliki klub i delim svlačionicu sa velikim igračima, sjajnim trenerima, svima kojima je Partizan u srcu. Stoga želim da pohvalim sve do jednog koji se ne vide, a koji su bili tu, uz nas, koji su mi pomogli, pored svih saigrača i trenera: fizioterapeuti, ekonomi, doktori, svi zaposleni u Sportskom centru Partizan-Teleoptik. Za mene je to bilo jedno lepo životno iskustvo i lep period iza mene.

Za kraj je poželeo mnogo sreće Partizanu u narednom periodu.

- Svi koji me poznaju, znaju koliko sam zahvalan za sve i bio presrećan što sam mogao da sa svim tim ljudima živim i radim. Partizanu, navijačima i igračima želim sreću i verujem i želim da se što pre vrate na prave staze. Verujem da, šta god je trenutno, sve će se doći na svoje mesto. Nadam se, navijam i uvek ću dolaziti na stadion sa svojom porodicom, kad god budem u prilici i to je nešto što će ostati tako do kraja mog života. Još jednom hvala i napred Partizan - zaključio je novi fudbaler mađarskog Vašaša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading