JA G*VNO I IZDAJNIK, A KAPITEN Dinama SRBIN! Hrvatski levi bek dobijao PRETNJE zbog transfera u Partizan, ali je sve PROPALO (VIDEO/FOTO)

Autor:

Sport

31.07.2022

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sadašnji fudbaler Opatije govorio kako je ostao bez angažmana u Humskoj.

JA G*VNO I IZDAJNIK, A KAPITEN Dinama SRBIN! Hrvatski levi bek dobijao PRETNJE zbog transfera u Partizan, ali je sve PROPALO (VIDEO/FOTO)

Foto: youtube.com/Podcast Inkubator

Tonći Kukoč

Fudbaleri Partizana u sezoni 2015/16 ispali od BATE Borisova u plej-ofu za Ligu šampiona pošto su u prvoj utakmici u Belorusiji izgubili 1:0, dok su u Beogradi slavili 2:1.

Ipak, crno-beli nisu otišli u grupnu fazu elitnog takmičenja zbog gola u gostima, a otkaz je tada bodio trener Zoran Milinković.

To je označilo i kraj mogućeg transfera hrvatskog levog beka Tonćija Kukoča (31) u Humsku.

 - Da, istina živa. Ne znam kako se zvao trener, neki Milinković mislim (Zoran Milinković)... Izgubili su od BATE Borisova i ispali iz Lige šampiona i sve ih je poteralo - rekao je Kukoč u popularnom podkastu "Inkubator".

Republika

Foto: Starsport

Zoran Milinković

Iskusni defanzivac, đak splitskog Hajduka, tada je branio boje CSKA iz Sofije otkrio je kakva se frka digla u javnosti kada je poručio da ide una pregovore u Baograd.

- Ja sam u tri dana dobio 5.000 poruka 'izdajico' i slično... A ko ti je kapiten Dinama sada? Kako se zove napadač - Komnen Andrić, Srbin! Mene boli briga da li je Srbin, Bosanac ili Hrvat, svi smo isti, ja to ne gledam tako. A ja idem u Partizan - ja sam govno, izdajnik - istakao je Toni.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Komnen Andrić (levo)

Sadašnji fudbaler Opatije, hrvatskog drugoligaša kaže da je krenuo prema granici, ali...

- Ovaj je dobio otkaz, a kad se dobije otkaz u Zvezdi i Partizanu, ode sve. Ja sam krenuo prema granici i ništa - zaključio je Splićanin koji žali što nije postao deo "parnog valjka".

Tonći je posle Bugarske igrao u Livornu i Komu u Italiji, Zrinjskom iz Mostara, a potom se preselio u Mađarsku gde je branio boje Honveda i Kišvarde, a sada je u domovini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading