BOGDANOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Dolazak Stolice poslednji ekser u Partizanov kovčeg, crno-beli će proći kao splitski Hajduk!

Autor:

Sport

31.07.2022

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je nokautiran i u četvrtoj rundi domaćeg šampionata, ali poraz od do tada "fenjeraša" Novog Pazara (1:0) i samo pet osvojenih bodova posle četiri kola Mozzart bet Superlige, već sedam manje od Crvene zvezde, nije dno o koje su crno-beli tresnuli.

BOGDANOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Dolazak Stolice poslednji ekser u Partizanov kovčeg, crno-beli će proći kao splitski Hajduk!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Problem nije hroničan, već sistemska bolest za koju u Humskoj trenutno nemaju leka, smatra u razgovoru za Republiku fudbalski stručnjak Rade Bogdanović. Nažalost, po sve kojima su crno-bele boje u srcu, on strepi da ono nije kraj posrnuća.

GREŠKA ZA GREŠKOM

- Gubitak titule već u julu, i to one koja direktno vodi u Ligu šampiona, jeste katastrofa. Međutim, Partizan je, prema mom mišljenju, trenutno na sedmom od deset krugova potonuća, može to još mnogo gore. Biće vremena za dalje propadanje, ne dešava se to odjednom. Krivi su svi, sve ovo seže četiri-pet godina u prošlost, toliko pogrešnih poteza trebalo je znati povući. Za dolazak Ilije Stolice za trenera sam tada rekao da je to poslednji ekser u kovčeg koji sahranjuje ambicije kluba, da Zvezdi treba čestitati titulu - počeo je oštro Bogdanović.

Republika

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Fudbaleri Partizana posle meča sa TSC-om

Hronologiju pogrešnih poteza naš sagovornik započinje transfer-politikom da se rešenje pronalazi u iskusnim povratnicima.

- Na naplatu je došlo mešetarenje s dovođenjem istrošenih nekadašnjih fudbalera crno-belih. Dovoljno vam govori to da su oni većina od 13 igrača koja su sada otišla. Jedino me raduje to što je Ljubomir Fejsa ostao, pa da u lepim igračkim godinama i na staklenim nogama poboljša igru. Ovakvom igračkom kadru ne može da pomogne ni Karlo Anćeloti - jasan je nekadašnji fudbaler madridskog Atletika.

ŠKRIPI GODINAMA

Šta je izlaz iz ovakve situacije i kada bi navijači crno-belih mogli da se nadaju boljim danima, Bogdanović nije mogao da prognozira.

- Ne postoji tu jedno rešenje, da ode trener, sportski direktor, promene se igrači, promeni uprava, ujedine navijači. Na žalost onih koji stvarno vole crno-bele. U Partizanu, ali i njegovoj čuvenoj omladinskoj školi, trenutno nema sportskih radnika, onih koji bi da zasuču rukave. To već godinama škripi. Slušamo samo demagogije, nikako da neko nešto preduzme. Zato smatram da će Partizan da prođe kao Hajduk iz Splita (čeka na titulu od 2005) i da stalno gleda u leđa najvećem rivalu Zvezdi, kao Splićani Dinamu - zaključio je Bogdanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading