SRPKINJA NIJE POMOGLA HRVATU?! Španci saopštili OČAJNE vesti za Real!

Autor:

Sport

04.05.2023

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista madridskog Reala Luka Modrić prethodnih dana boravio je u Beogradu na tretmanima kod dr Marijane Kovačević.

SRPKINJA NIJE POMOGLA HRVATU?! Španci saopštili OČAJNE vesti za Real!

Foto: Tanjug/AP

Vezista Real Madrida Luka Modrić

Povreda mišića prepone odvojila je najboljeg igrača u istoriji hrvatske reprezentacije od terena, zbog koje je propustio utakmice španskog prvenstva protiv Almerije i Real Sosijedada.

Prema prvim prognozama, asu Reala je predviđano odsustvo od minimum tri sedmice, kao i da neće biti spreman za finale Kupa Kralja protiv Osasune, kao ni za prvu utakmicu polufinala Lige šampiona sa Mančester sitijem.

Uprkos tome, Luka Modrić se ekspresno vratio posle desetodnevnog odsustva, što je učinilo zadovoljnim trenera Madriđana Karla Anćelotija.

- Modrić se dobro oseća i već trenira. Procenićemo njegovu situaciju ovih dana. Sigurno je da nećemo ništa da rizikujemo, ali vrlo dobro se oporavlja i verovatno će igrati već protiv Osasune - iznenadio je "Karlito" sve izjavom o svom fudbaleru.

Kako prenose hrvatski mediji, uspešan povratak Luke pripisivao se dr Marijani Kovačević, kod koje je Modrić bio na tretmanima prethodnog vikenda, uz podsećanje da su kod nje u srpsku prestonicu dolazili slavni asovi kao što su: Robin van Persi, Dijego Kosta, Aleksis Sančez, Kristijano Ronaldo...

Foto: Starsport/Tanjug/ap

Marijana Kovačević je pomogla Novaku na Australijan openu

Najtiražniji španski medij "Marka", ipak, donosi informacije da čuvena doktorka ovog puta nije pomogla Modriću! Naime, posle izjave Anćelotija novinari su požurili u Realov kamp, da bi se uverili u stanje ekipe pred dva izuzetno važna meča.

- Modrić ima sve manje šanse za igranje u finalu kupa. Jedva da je učestvovao u treningu nakon poraza od Real Sosijedada. Finale kupa igra se za samo dva dana, a pitanje je da li će Modrić igrati. Teško da će Modrić igrati tako važne utakmice za samo nekoliko dana, ako se na poslednjem treningu jedva kretao - piše "Marka".

Hrvatski "Index" donosi tekst u kome objavljuje da su na tretmane kod Marijane išli bivši hrvatski fudbaleri Darijo Srna i Ivica Olić, dok je ona na Australijan openu pomogla najboljem srpskom i svetskom teniseru Novaku Đokoviću.

- Posle mojih tretmana mišić je potpuno nov i nema tragova povrede. Nema ožiljaka, fibroze ni mogućnosti da se povreda ponovi, to je druga stavka revolucionarnih metoda. Po završetku terapije snimkom proveravamo da li sve prošlo prema planu. Poanta je da dođe do potpune regeneracije mišića. Terapije su toliko jake da je jedan sat efikasan kao cela nedelja lečenja bilo kojom drugom metodom u svetu. Dakle, ako im kažu da je potrebno mirovati mesec dana, ja rešim problem u četiri sata - istakla je Marijana Kovačević.

Ostaje da se vidi da li su španski mediji bili u pravu, odnosno, da li će Luka Modrić ipak biti spreman za najvažnije utakmice Reala u sezoni protiv kluba iz Pamplone i šampiona Premijer lige.

Madriđani bi u slučaju oba neuspeha, sezonu završili bez trofeja, pošto im u La ligi najveći rival Barselona beži ogromnih 14 bodova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading