NJEGA NIKO NIJE OČEKIVAO! Iznenadan GOST u Beogradu! Zvezda Reala MORALA u Srbiju, kod žene koja je pomogla Novaku!

Autor:

Sport

30.04.2023

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler madridskog Reala Luka Modrić primećen je u srpskoj prestonici, radi saniranja povrede.

NJEGA NIKO NIJE OČEKIVAO! Iznenadan GOST u Beogradu! Zvezda Reala MORALA u Srbiju, kod žene koja je pomogla Novaku!

Foto: Tanjug

Pritisla ga muka, pa se Luka uputio ka Beogradu da reši svoje probleme. Tačnije ka Čukarici, gde je vezista Reala "snimljen" u jednom restoranu.

Nije tajna da je povreda naterala najboljeg hrvatskog fudbalera da pomoć potraži u ordinaciji Marijane Kovačević, koja je, kao što svi već dobro znaju, nedavno pomogla i najboljem teniseru planete Novaku Đokoviću.

Modrić se povredio u porazu Reala od Đirone (2:4), pa ga nije bilo u timu tokom jučerašnje pobede Madriđana protiv Almerije istim rezultatom.

Mediji u Španiji su najavljivali da će se kapiten reprezentacije komšija oporaviti do finala Kupa Kralja, koje se igra 6. maja protiv Osasune, što bi značilo i za dvomeč sa Mančester sitijem u polufinalu Lige šampiona, tri dana kasnije, odnosno, 17. maja kada je na programu revanš.

Foto: Tanjug/Ap

Luka Modrić

Međutim, usledile su ne baš sjajne vesti, izgleda da se radilo o daleko ozbiljnijoj povredi zbog koje Modrića čeka duža pauza, ali i preskakanja najvažnijih utakmica. Odlučio je da poseti Marijanu, a kakvi će rezultati biti, saznaće se posle nekoliko dana.

Inače, Luka Modrić još nije potpisao novi ugovor sa Realom, ali španski mediji tvrde da je to stvar rutine, jer će mu klub sa "Bernabeua" ponuditi još jednu sezonu saradnje i staviti tačku na spekulacije oko njegovog odlaska u Saudijsku Arabiju, obzirom da "šeici" nude 50.000.000 evra za dvogodišnji ugovor sjajnom hrvatskom vezisti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading