TREBA LI PIKSI DA BRINE? Stigle nove informacije o POVREDI reprezentativca Srbije!

Autor:

Sport

30.04.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Juventusa i "orlova" Dušan Vlahović oporavio se od povrede i konkurisaće za večerašnji meč protiv Bolonje.

TREBA LI PIKSI DA BRINE? Stigle nove informacije o POVREDI reprezentativca Srbije!

Foto: Starsport

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi

"Stara dama" u 32. kolu Serije A gostuje na "Renato Dal' Ara" stadionu, gde će pokušati da sa Dušanom Vlahovićem dođe do bodova.

Srpski reprezentativac se nalazi na spisku kandidata za nedeljni meč u Bolonji, koji je na programu od 19.45 časova.

Piksijev "orao" i junak pobede protiv Crne Gore u Podgorici se tokom nedelje na treningu požalio na problem sa člankom, ali će po svemu sudeći biti spreman da bar sedne na klupu i uđe ukoliko to bude neophodno, u zavisnosti od rezultata kluba iz Torina.

Nema sumnje da ovakva vest može da raduje selektora Srbije Dragana Stojkovića, pred naredene izazove u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Foto: Tanjug/AP

 

Ono što je sigurno da trener Juventusa Masimilijano Alegri u ovom meču ne može da računa svetskog šampiona Anhela di Mariju, iskusni Argentinac, poput Vlahovića, ima povredu članka, ali nije ni doputovao u glavni grad regije Emilija-Romanja.

Stručni štab "stare dame" lišen je usluga od ranije i Mojzea Kena, pa je Poljak Arkadijuš Milik jedini fit napadač, na koga Juve može da se osloni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading