BARSA ZGROMILA BETIS: Katalonci marširaju ka tituli, debitovao Mesijev naslednik!

Autor:

Sport

29.04.2023

23:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćavi i njegovi puleni pregazili goste iz Sevilje.

BARSA ZGROMILA BETIS: Katalonci marširaju ka tituli, debitovao Mesijev naslednik!

Foto: Tanjug/AP

Barseloni nema ravnog u španskoj Primeri, a to je potvrdio i meč protiv Betisa u 32. kolu prvenstva. Katalonci su prosto zgromili Betis - 4:0 (3:0).

 

 

Željna da što pre odradi posao Barsa je krenula sa golovima već od 14. minuta. Strelac je bio Andreas Kristensen. To je bio vetar u leđa, ali u 33. minutu značajno je olakšan posao domaćin.Gonzales je dobio drugi žuti karton (prvi u 24. minutu) i Betis je ostao sa igračem manje. Barsa je to u potpunosti iskoristila i golovima Roberta Levandovskog u 36. i Rafinje u 39. minutu praktično završila posao do poluvremena.

Jedini gol u drugom delu viđen je u 82. minutu, kada je Gvido Rodriges zatresao sopstvenu mrežu.

Meč na Kamp Nou posebno će pamtiti golobradi Lamin Jamal. Petnaestogodišnji ofanzivac debitovao je za Barselonu na večerašnjem susretu. On je postao najmlađi debitant u istoriji kluba, a peti najmlađeg u istoriji Primere.

Mladi Španac sa marokanskim korenima u igru je ušao u 83. minutu zamenivši Gavija. Lamal se služi levom nogom i od njega se očekuje da u skorijoj budućnosti zablista i pokaže magiju koju je svojevremeno demonstrirao Leo Mesi.

Katalonci su novim trijumfom stigli do 79. boda, Ćavijevi puleni imaju čak 11 više od drugoplasiranog Real Madrida. Betis je šesti sa 49.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading