OSTOJA SPUŠTA LOPTU NAKON HAOSA U MADRIDU: Poruka predsednika Partizana usijala društvene mreže!

Autor:

Sport

29.04.2023

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podsetimo, do incidenta u prestonici Španije je došlo posle koškanja između Serhija Ljulja i Kevina Pantera, a potom je usledila tuča.

OSTOJA SPUŠTA LOPTU NAKON HAOSA U MADRIDU: Poruka predsednika Partizana usijala društvene mreže!

Foto: Vladimir Lukić

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović poslao je poruku navijačima u kojoj je dao svoje viđenje incidenta koji je doveo do prekida druge utakmice četvrtfinalne serije Evrolige protiv Realom u Madridu.

- Moram da kažem, Real je jedan od šest klubova koji je glasao da Partizan igra Evroligu. To nećemo nikada zaboraviti Realu, kao ni ostalim klubovima koji su glasali za nas. Željko je sa Realom osvojio jednu titulu Evrolige. Ova situacija, nesportsko ponašanje mora biti kažnjeno. Klubovi moraju da plate. Savet je da se ovakve stvari ne dešavaju, nekima mogu životi, karijere da budu ugroženi. Igrači su borci, daju sve od sebe. To je trenutak koji se dogodi, a svima bude kasnije žao. To se dogodilo u 10 sekundi. To je greška aktera, učesnika. To ne sme da se događa. Od strane Reala smo bili jako dobro dočekani u Madridu - rekao je Mijailović.

 

 

Podsetimo, crno-beli trenutno vode 2:0 u seriji protiv "kraljevskog kluba", a u trenutku prekida izabranici Željka Obradovića su ubedljivo vodili. Do pomenutog incidenta je došlo posle koškanja između Serhija Ljulja i Kevina Pantera, a potom je usledila tuča.

Glavnim akterima incidenta izrečene su kazne, pa će Panter propustiti naredne dve utakmice koje Partizan bude igrao u Evroligi, a Matijas Lesor jednu. Na drugoj strani, Geršon Jabusele je kažnjen suspenzijom na pet utakmica, a Gabrijel na samo jednu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading