ŠOK! Bivša olimpijska šampionka PRONAĐENA MRTVA! Isplivali MRAČNI DETALJI iz njenog života!

Autor:

Sport

04.05.2023

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Organi reda ističu da se sumnja na samoubistvo.

ŠOK! Bivša olimpijska šampionka PRONAĐENA MRTVA! Isplivali MRAČNI DETALJI iz njenog života!

Foto: Tanjug/AP

Tori Bouvi

Bivša svetska i olimpijska šampionka Tori Bouvi pronaćena je mrtva u svom stanu i ovaj slučaj zaprepastio je planetu.

U prvi mah nije se znao uzrok smrti, ali su u međuvremenu isplivali prvi detalji.

Amerikanku je pronašla policija, a iz kancelarije šerifa su objavili da su njeno beživotno telo zatekliu kući, ali da nije bilo nikakvih tragova borbe.

Pošto su objavljene i mračne informacije da se atletičarka borila sa psihičkim problemima i da zbog toga nije izlazila posumnjalo se na samoubistvo, a sve će biti poznato posle rezultata toksikoloških nalaza.

 

 

Tori je preminula u 32. godini i to je još jedan od razloga zbog kojih se sumnja na samoubistvo. Ipak, sve će biti daleko jasnije kada se izvrše i analize stručnjaka.

Tori Bouvi je dobro poznato lice u svetu atletike. Ona je na Svetskom prvenstvu u Pekingu 2015. godine osvjila bronzu, dok se na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru okitila zlatnom medaljom i to u kategoriji štafeta 4x100 metara.

Osvojila je Tori Bouvi i srebrnu medalju u sprintu na 100 metara, ali i bronzu u trci na 200 metara na pomenutim Olimpijskim igrama, dok je na Svetskom prvenstvu u Londonu 2017. godine osvojila poslednje medalje - zlato u trci na 100 metara i u štafeti 4x100. Pored toga što se bavila sprinterskim disciplinama, Amerikanka se oprobala i u skakačkim, pa je sreću okušala u skoku udalj i troskoku, ali bez većih rezultata. Pre tri godine, na Svetskom prvenstvu u Dohi osvojila je četvrto mesto u skoku udalj i to joj je bio najbolji rezultat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading