JEZIVO! MLADIĆ IZ BIHAĆA ZAPRETIO MASAKROM U EKONOMSKOJ ŠKOLI: Na Instagramu za Kostu rekao da je KRALJINA

Autor:

Hronika

04.05.2023

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Onaj dečak koji je ubio osmoro dece je kraljina za mene, onako nešto spremam već duže vreme za Ekonomsku školu u Bihaću, naveo je Ajdin Zulić, mladić iz Bihaća.

JEZIVO! MLADIĆ IZ BIHAĆA ZAPRETIO MASAKROM U EKONOMSKOJ ŠKOLI: Na Instagramu za Kostu rekao da je KRALJINA

Foto: Društvene mreže

Mladić iz Bihaća, Ajdin Zulić danima prieti da će učiniti sličan krvav pir kakav se desio u Srbiji te da će ubiti učenike i zaposlene u Ekonomskoj školi, saznaje portal „Avaza“.

Stravičan slučaj potresao je region kada je juče četrnaestogodišnji mladić Kosta Kecmanović počinio masakr na Vračaru u Beogradu, nakon čega je usledio niz osuda kako javnih ličnosti, tako i građana. Međutim, na društvenim mrežama pojavile su se i objave onih koji hvale ovaj monstruozan čin dečaka.

- Onaj dečak što je ubio osmoro dece je kraljina za mene! Onakvo nešto i ja spremam već duže vreme za ekonomsku školu u Bihaću. Biće nezapamćen masakr u Bihaću, to vam se kunem životom! Kad ste me znali svi osuđivati i izbegavati, zbog toga će da bude teror – napisao je Zulić.

Foto: Društvene mreže

 

Informaciju o ovom nemilom slučaju ima i policija, što je i potvrđeno iz MUP-a Unsko-sanskog kantona za Avaz.

- Imamo informaciju. Obaveštava se i tužilaštvo. To je osoba koja je poznata nama u policiji. Ne znamo koje je godište. Ja mislim da jeste maloletan. Ne znamo da li je iko prijavio. Mi smo to videli na društvenim mrežama i onda mi to po službenoj dužnosti proveravamo – rekao je Bahrudin Dželalagić, portparol MUP-a USK za portal „Avaza“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading