O IZDANJU DŽENIFER LOPEZ PRIČAĆE SE GODINAMA: Prvo je sve oduševila, a onda ovim potezom razbesnela FANOVE "Previše si BAHATA I UMIŠLJENA" (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

04.05.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dženifer Lopez samo jednim korakom osvojila je sve pred sobom.

O IZDANJU DŽENIFER LOPEZ PRIČAĆE SE GODINAMA: Prvo je sve oduševila, a onda ovim potezom razbesnela FANOVE "Previše si BAHATA I UMIŠLJENA" (FOTO/VIDEO)

Foto: Tanjug-AP

Met Gala je naprestižniji modni događaj na svetu i velike zvezde doslovno se utrkuju ko će imati glamuroznije izdanje i biti primećeniji. Činjenica je da većina voli da isprati ovaj događaj kako bi videli ko se čega dosetio, a za stajlinge velikih zvezda uglavnom su bili zaslužni poznati dizajneri. Od nepriklandih izdanja, golih zadnjica, čudnih kostima i zanimljivih frizura, retko ko bi se odlučio na čistu i jednostavnu elegantnu haljinu. Ipak, jedna je Dženifer Lopez čijem izgledu su se divile kako žene tako i muškarci.

Za Dženifer Lopez kažu da je jedna od najbolje obučenih žena na Met Gala događaju pored sestara Kardašijan, Penelope Kruz, Rijane, a uzdahe je mamila i Naomi Kembel.

Dženifer Lopez

Imala je pravi modni pogodak. Prošetala je u Ralph Lauren haljini sa roze donjim delom i crnim uskim rukavicama. Za 75. po redu Met Galu imala je diskretnu mrežicu koja joj je krila oči, ali ipak sama haljina zaintrigirala je sve prisutne. Definitivno najupečatljivi momenat bio je pomenuti šešir sa mrežicom i smelost koju cela kombinacija nosi sa sobom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ralph Lauren (@ralphlauren)

Ovo je jedan od njenih najboljih izdanja koje će se sigurno mnogi truditi da dostignu. Ipak, iako su joj se mnogi divili jer sa 53 godine izgleda ovako, neki su joj zamerili ponašanje na događaju. Kada su fotografi želeli da je slikaju, ona je objašnjavala kako to da urade, zbog čega se komentariše da je umišljena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Glamour (@glamourmag)

"Sve je pogrešno u ovoj kombinaciji", "Umišljena si", "Ne sviđa mi se srednji deo haljine, izgleda nedovršeno", "Previše si bahata", "Ovo je previše", bili su samo neki od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading