MET GALA 2023 U ZNAKU NAJBOGATIJE MAČKE NA SVETU! Planetarne zvezde se maskirale u LJUBIMCA preminulog Karla Lagerfelda! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.05.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna svetska zvezda je otišla i korak dalje, pa je tako oponašala ovog čuvenog ljubimca i mjaukala tokom intervjua!

MET GALA 2023 U ZNAKU NAJBOGATIJE MAČKE NA SVETU! Planetarne zvezde se maskirale u LJUBIMCA preminulog Karla Lagerfelda! (FOTO)

Foto: Tanjug-ap

Najveći modni događaj na svetu, kako često nazivaju Met Galu, odigrao se sinoć u Njujorku. Ove godine gala je bila posvećena nemačkom dizajneru Karlu Lagerfeldu, koji je preminuo 2019. godine od raka pankresa. Događaj nije bio bez kontroverzi i pre samog početka. 

 

 

Mnoge javne ličnosti bojktovale su ovaj događaj zbog Karlovih izjava. Podsetimo, on je pričao da je Adel previše debela, Hajdi Klum preteška, kao i da anoreksija nije tako strašna. Mnoge poznate ličnosti su zablistale na tepihu, a svi su čekali da vide šta će pop zvezda Rijana nositi.

Republika

Foto: Tanjug-ap

Rijana na Met Gali 2023

Njene kombinacije se čekaju godinama unazad, a ona se sinoć pojavila poslednja. Ona se pojavila sa ogromnim ogrtačem koji je imao cvetne detalje, a koji je postepeno skidala, da bi otkrila belu haljinu na bretele. Ono što je mnogima privuklo pažnju su i njene naočare koje su imale trepavice.

Međutim, Rijana nije "ukrala" šou. Karl je u poslednjim godinama života imao mačku Čupet koju je obožavao i kojoj je prepisao deo nasledstva, tačnije osobi koja će se brinuti u njemu. Mačka koju mnogi nazivaju najbogatijom na svetu, bila je inspiracija mnogih zvezdi. 

 

 

U Čupeta se maskirao glumac i pevač Džared Leto, koji je obukao kostim mačke, koji je neodoljivo podsećao na ljubimca preminulog Karla.

Republika

Foto: Tanjug-ap

Džared Leto na Met Gali 2023

Reper Lil Nas X je imao srebrne Diorove tange, a telo mu je bilo ofarbano u srebrnu boju, dok je lice prekrio dijamantima i biserima koji su formirali lice mačke.

Republika

Foto: Tanjug-ap

Lil Nas X na Met Gali 2023

Planetarna zvezda Dodža Ket je otišla korak dalje. Osim što se maskirala u Čupeta, Dodža je na tepihu davala i intervjue oponašajući mačku. Dodža je mjaukala dok su joj postavljali pitanja, a ovaj intervju možete videti klikom na link OVDE.

Republika

Foto: Tanjug-ap

Dodža Ket na Met Gali 2023

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading