DOBIJALA JE BATINE, A SA DVE GODINE JE IŠLA U SOLARIJUM I PROLAZILA TORTURU: Da bi bila najlepša MAJKA je mučila, evo kako danas izgleda (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

02.05.2023

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka je redovno zlostavljala kako bi dobila titulu najlepše.

DOBIJALA JE BATINE, A SA DVE GODINE JE IŠLA U SOLARIJUM I PROLAZILA TORTURU: Da bi bila najlepša MAJKA je mučila, evo kako danas izgleda (FOTO)

Foto: Printscreen/ YouTube/ tlc uk

Mnogi se sećaju šou programa koji se emitovao na TLC kanalu i zvao se "Toddlers and Tiaras". Izazvao je mnogo kritika zbog neprikladnog promovisanja dece. Poznato je da većina u Americi voli ovakav tip takmičenja, a mnoge majke vide baš ovo kao način da pomognu svojim devojčicama kako bi imale lepšu budućnost.

Neminovno je da su mališani prolazili kroz torturu, a sve da bi izgledali savršeno.

Solarijumi, veštački nokti, kosa, pa čak i zubi, koreografije, kostimi, vežbanje satima dnevno, samo su delić onoga što je bilo potrebno da biste bili proglašeni za "najlepšu devojčicu ili dečaka".

Iza glamura, krila se i tamna strana, a to je najbolje osetila Eden Vud. Lice ove devojčice sigurno vam je poznato, bila je proglašena za najlepšu devojčicu u celoj Americi, a pobeđivala je u nekoliko takmičenja.

Njena majka Miki uvela je u ovaj svet sa samo dve godine, insistirala je da uvek bude doterana, našminkana i sređena. Htela je do te mere da sačuva njenu lepotu da je jela samo niskokaloričnu hranu, vodila je u solarijum, a nekada je pila energične napitke kako bi bila dobro raspoložena. Sve ovo nije se dobro odrazilo na njeno zdravlje - imala je problema sa probavom i glavobolju.

Kasnije su na svetlost dana isplivale i informacije da je Miki često tukla ćerku, a u cilju toga da Eden "stvori otpor prema stresnim situacijama". Na kraju je ova majka upozorena da mora da promeni ponašanje kako joj država ne bi oduzela dete, a i sama Eden je rešila da prestane da se takmiči kada je napunila šest godina i osvojila 300. titulu!

Ona danas ima 18 godina i još uvek se bavi modelingom. Imala je epizodne uloge u nekoliko filmova, napisala je knjigu, a popularna je i na Instagramu gde je prati preko 70. 000 ljudi. Potrudila se da se vrati normalnom odrastanju, ali nije u potpunosti uspela u tome što se i vidi u njenom načinu oblačenja, šminkanju, poziranju, prenosi "Stil".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading