BEZ IMALO STIDA TRENIRA U TOPLESU! Muškarci kliču, nude "pomoć" i žele još, a onda je ovo sve IMPRESIONIRALO! (VIDEO)

Autor:

Lifestyle

24.04.2023

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posvetila se treningu i to u toplesu.

BEZ IMALO STIDA TRENIRA U TOPLESU! Muškarci kliču, nude "pomoć" i žele još, a onda je ovo sve IMPRESIONIRALO! (VIDEO)

Foto: Instagram/ amburfit

Devojka u teretani

Svako bira kako mu je najzgodnije da vežba, a ova devojka pronašla je svoj način. Naime, ona trenira u toplesu u teretani kod kuće. Iako svako u svom domu treba da ima slobodu, mnoge je zbunila ova odluka. Snimak je za čas postavio viralan, a mnogi su komentarisali njen postupak. Dok je dovršavala zgibove, devojka je ugrabila trenutak da se snimi za društvene mreže.

Foto: Instagram/ amburfit

Devojka radi zgibove

Ona je zamolila korisnike da ne budu “oštri” prema njoj: 

- Doslovno ponovno učim od nule i opterećujem se - rekla je iskreno.

Mnogi su bili impresionirani njenom snagom i sposobnošću da se pokaže u svakom smislu. Očigledno, njoj je ovako udobnije da vežba jer je pre svega kod kuće, a sa druge strane verovatno joj je lakše kada je ništa ne steže.

Takođe, istakla je prednosti treniranja kod kuće, a razlozi su neprijatne situacije koje je imala u teretani. Na primer, jednom se udarila šipkom po glavi dok je pokušavala da zaveže pertle ili ima problema sa helankama koje su toliko uske da ne može da se pomeri. Jednom je radila čučnjeve sa opterećenjem pa joj je oprema popustila. Na početku to nije ni primetila i nastavila je da trenira, zbog čega su ljudi u teretani imali mogućnosti da vide apsolutno sve.

@amburfit plz be nice abt my pull-ups I’m literally learning from scratch again and bulking lol 😅🥲 #fyp #fittok #gymtok #powerlifter #homegym #fyp #viral #fakebody ♬ emily jeffri - ☆

Influenserka  je takođe priznala da je to bilo samo nekoliko neprijatnih situacija koje su se dogodile u teretani, prenosi "Sun". Video koji je postavila zatrpan je komentarima, a mnogi su tražili da pokaže još i nudili joj "pomoć" (za treniranje).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading