INDY UDARILA NA SAŠU POPOVIĆA: Pevačica zbog ovog poteza će biti ZABRANJENA na Grandu?

Autor:

Zabava

25.04.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aradinovićeva je karijeru htela da započne baš u "Zvezdama Granda" i to pre 20 godina, kada je bila na jednoj od audicija, ali se proslavila tek tri godine kasnije, mimo ovog takmičenja.

INDY UDARILA NA SAŠU POPOVIĆA: Pevačica zbog ovog poteza će biti ZABRANJENA na Grandu?

Foto: Republika.rs

Pevačica Indira Indi Aradinović potkačila je Sašu Popovića i ispljuvala muzičko takmičenje "Zvezde Granda". Naime, ona je podelila nastup jedne od takmičarki i dala svoj preki sud na društvenim mrežama.


- "Zvezde Granda" su teško sranje - napisala je Indi na Instagramu i dodala da ne prati ovo takmičenje, ali da joj je za oko zapela jedna od kandidatkinja.

Foto: printscreen/pinktv

Indi Aradinović

Indi se ovom izjavom nije ogradila ni od svoje bliske prijateljice Marije Šerifović, s kojom se dugo družila, a time što je udarila na poznati TV format pljunula je i na sve koji sede na mestu žirija među kojima su Svetlana Ceca Ražnatović, Snežana Đurišić, Viki Miljković i Ana Bekuta, koje su godinama deo ovog takmičenja.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Saša Popović

 

Podsećamo, Aradinovićeva je karijeru htela da započne baš u "Zvezdama Granda" i to pre 20 godina, kada je bila na jednoj od audicija, ali se proslavila tek tri godine kasnije, mimo ovog takmičenja. Dugo se spekulisalo da je Indi bila zabranjena na "Grandu", što je ona demantovala i rekla da joj je upravo Saša Popović raskrčio put umetničkim imenom.


- Saša Popović mi je dao ime. Došla sam kao klinkica u "Grand", a Saša mi je rekao: "Imamo već Indiru Radić, ti ćeš biti Indi, ali sa y na kraju." Tako je i ostalo, ja se nisam bunila - ispričala je pevačica jednom prilikom za medije.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading