SPASILA SAMOUBISTVO PEVAČA! Snežana spasla Nina kad je pokušao da se ubije!

Autor:

Zabava

07.03.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokojni pevač Nino Rešić u teškom psihičkom rastrojstvu rešio da digne ruku na sebe, u čemu ga je spasla od sigurne smrti koleginica Snežana Đurišić.

SPASILA SAMOUBISTVO PEVAČA! Snežana spasla Nina kad je pokušao da se ubije!

Foto: E-Stock

Nino Rešić

Pokojni Amir Rešić Nino svojevremeno je pokušao da izvrši samoubistvo, a njegova velika prijateljica i koleginica Snežana Đurišić spasla ga je u poslednjem trenutku. Sve se dogodilo nakon žestoke svađe s njegovom tadašnjom suprugom.

Foto: Youtube

Nino Rešić

Naime, kako pevačev prijatelj tvrdi, Nino je tada bio psihički baš loše, pa je u trenutku nemoći rešio da digne ruku na sebe. Međutim, Đurišićka je uspela da ga spase sigurne smrti.

- Nino je tada toliko klonuo duhom da je poželeo da se ubije. Jedne večeri popio je šaku tableta za smirenje. Jedinom iskrenom osobom smatrao je koleginicu Snežanu Đurišić, s kojom je inače imao i duet, koji je u tom periodu bio hit. Objasnio joj je celu porodičnu dramu i ponavljao da hoće da se ubije. Ona je odmah na njegovu adresu poslala Hitnu pomoć, koja ga je odvezla u bolnicu na ispiranje želuca - rekao je Ninov dobar prijatelji, a i sam pevač je tada pričao o tome:

Foto: Republika.rs

Snežana Đurišić

- Ne sećam se kada je to tačno bilo, ali znam da sam popio gomilu tableta i pozvao koleginicu Snežanu Đurišić da joj kažem šta sam uradio. Ona je, kao i svaki dobar čovek i dobar psiholog, na vreme reagovala. Pozvala je Hitnu pomoć, čiji su me službenici prevezli na Vojnomedicinsku akademiju, gde su mi isprali želudac i nekoliko dana ostavili na odeljenju. Sećam se, kad sam se razbudio, osetio sam užasan bol, koji mi je prouzrokovao kateter.

Pozvali smo i Snežanu ne bi li nam ona ispričala nešto više o prijateljstvu s kolegom Ninom, ali ona nije želela mnogo da komentariše.

Podsećamo, Nino je preminuo 2007. u Bijeljini, gde je i sahranjen, a iza njega su ostale tri ćerke i brojni hitovi.

Foto: Printscreen Ami G show

Sandra Rešić

Snežana: Sandru savetujem i pomažem joj

Snežana Đurišić je prijateljstvo sa Ninom Rešićem, nakon njegove prerane smrti, nastavila sa njegovom ćerkom pevačicom Sandrom Rešić, koju je podržavala kroz takmičenje u "Zvezdama Granda".

- Drago mi je što sam imala priliku da s njim snimim duet "Miris zrelih jabuka", to su lepe uspomene, ali mi je najdraže od svega što sam imala priliku da pomažem i savetujem njegovu ćerku Sandru u "Zvezdama Granda", što ću i dalje rado da činim. Sandra je nasledila talenat od oca i lepo je što ga neguje i na neki način nastavlja tamo gde je on stao - rekla je Đurišićka za medije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading