ALBANKA POKUŠALA DA BUDE MODERNA PA SE ŽESTOKO IZBLAMIRALA: Svukla ih koliko je mogla, a opet prozivke NE PRESTAJU! (FOTO)

Autor:

Lifestyle

28.04.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Albanka koja je prozivala Srbe, Rita Ora pokušala je da isprati modni trend 2023. godine.

ALBANKA POKUŠALA DA BUDE MODERNA PA SE ŽESTOKO IZBLAMIRALA: Svukla ih koliko je mogla, a opet  prozivke NE PRESTAJU! (FOTO)

Foto: Youtube Access

Rita Ora

Kontroverzna Albanka više voli da šeta naga nego obučena, zato smo navikli na nju u raznim izdanjima, pojavljivala se u tangama, sa flasterima na bradavicama, čipkastim haljinama koje su više namenjene za spavaću sobu... Rita Ora i ovoga puta šokirala je javnost svojim stajlingom. U nekim trenucima njoj ne pomaže ni garderoba, jer kada pokuša da isprati trend njoj to ne pođe za rukom. 

Foto: Ap photo

Rita Ora

Sigurno ste videli pantalone koje su doživele vrtoglavu popularnost tokom godine. Deo su i kolekcije mnogih svetskih brendova, možete ih videti i na revijama, a retko ko ih iznese na pravi način. Jači pol ih nosi spušteno ispod boksera, a nežniji pol ipak bira "2 u 1". To je model koji stvara iluziju, pa deluje kao da nosite dva u jedan. Ona je rešila da izgura trendove, ali ako je suditi prema komentarima nije uspela u tome. Prvi deo pantalona je kao teksas, dok su nogavice u bež nijansi. Uz to je uparila crnu rolku, a uz pomoć glamuroznih naočara sakrila je šminku na licu.

Foto: Profimedia

Rita Ora u pantalonama koje su izazvale ogromnu pažnju

"Bože, na šta ovo liči", "Džaba pratiš modu, ne ide ti", "Ne može svako da iznese ove pantalone", "Odvratno ti stoje", "Kombinacija boja je ružna", glase samo neki od komentara ispod ovih fotki na mrežama, prenosi "Mondo".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading