PREMINULA DVOJNICA KIM KARDAŠIJAN TOKOM PLASTIČNE OPERACIJE: Zbog jedne skoro nage fotografije svi su je RAZAPELI i poručivali da je PROMAŠAJ! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

26.04.2023

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta je preminula tokom plastične operacije, a mnogi su je upamtili po neverovatnoj sličnosti sa Kim Kardašijan.

PREMINULA DVOJNICA KIM KARDAŠIJAN TOKOM PLASTIČNE OPERACIJE: Zbog jedne skoro nage fotografije svi su je RAZAPELI i poručivali da je PROMAŠAJ! (FOTO)

Foto: Instagram/ ashtens_empire

Kristina

Zvezda Onli fans - a i veliki fan Kim Kardašijan, Kristina Ašten Gourkan umrla je nakon srčanog zastoja tokom plastične operacije. Njena porodica kasnije se oglasila i objasnila kako je smrt usledila, i zbog čega im tragična situacija nije baš najjasnija.

Preminula je u bolnici u Kaliforniji dok se oporavljala. Njena porodica istakla je da se istražuje njena iznenadna smrt, nakon što se odjednom zahvat koji imala pogrošao. Oni su primili poziv iz bolnice rano ujutru prošle nedelje i odmah su otrčali da vide o čemu se radi. Njene poslednje trenutke opisali su kao “živu noćnu moru” dok su gledali kako joj se stanje pogoršava nakon srčanog zastoja.

Njena porodica sada prikuplja sredstva kako bi joj organizovali sahranu.

Ona je imala samo 34 godine i iza sebe veliku armiju obožavalaca koji su joj do poslednjih trenutaka pisali najlepše reči na društvenim mrežama. Njen rad pratilo je preko pola miliona ljudi. 

- S dubokom tugom i slomljenim srcem moramo podeliti da se desila potresna, nesrećna i neočekivana smrt naše predivne voljene ćerke i sestre Kristine Ašten - napisala je njena  porodica na stranici.

- Bila je tako brižna i puna ljubavi slobodnog duha da je uvek nalazila vremena da izmami osmeh  na licu bilo koga s kim bi se susrela. Njen duh je svetlo koje će zauvek krasiti njene voljene koje je ostavila - pisalo je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashten G. (@ashtens_empire)

Inače, prošle nedelje njen rođak napisao je na Fejsbuku da im je potrebno čudo:

- Našoj porodici treba čudo da se dogodi danas, molite se za zdravlje srca, potrebni su nam svi blagoslovi koje možemo dobiti upravo sada.

Kolege i prijatelji oprostili su se od nje, prenosi “Sun”.

Da podsetimo, kada je njena sličnost sa popularnom starletom postala već javno poznata mnogi su je kritikovali da je preterala sa operacijama. Pored onih koji su smatrali da je divna, bila je i druga strane koja je vređala. Neki su isticali da je preterala i da su joj fotografije postale kao porno materijal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashten G. (@ashtens_empire)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading