RAZUZDANA PROFESORKA OTKRILA KAKO ZARAĐUJE: Na ovaj način mušterijama uzme novac za samo pola sata! (FOTO)

Autor:

Lifestyle

22.04.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njeno skidanje pomutilo je razum muškarcima.

RAZUZDANA PROFESORKA OTKRILA KAKO ZARAĐUJE: Na ovaj način mušterijama uzme novac za samo pola sata! (FOTO)

Foto: Instagram/ ebanie_bridges

Ebanie Bridges (36) iskoristila je popularnost koju je stekla u Velikoj Britaniji. Njeno skidanje i telo izazvalo je ogromnu potražnju, a muškarci su oduševljeni pojavom plavokose bombe. Zapravo, ona zarađuje od prodaje atraktivnih fotografija i video snimaka na dobro poznatoj platformi. Između ostalog ona baš tu zarađuje ogromnu cifru, ali uvek ima onih koji žele više.

Ovoga puta to nije ona, nego muškarac koji je obožava pa je imao neobičan zahtev za nju.

- Ima čudaka koji žele kupiti moje prljave čarape. Kažu da ih žele samo pomirisati. Takođe, žele da kupe moju neopranu odeću, pa čak i vodu kojom se tuširam - rekla je Ebanie i dodaje:

Foto: Instagram/ ebanie_bridges

Ebani se smeje

- Mogu im uzeti novac za pola sata. Lagano 2.000 funti za bocu vode kojom sam se kupala. Bilo je ljudi koji žele i da mi plate račune. Osećali su zadovoljstvo što mi daju svoj novac -  govori ona, prenosi "Espreso".

Inače, ona je i svetska šampionka u boksu, a plava bomba aktivna je i na Tviteru. Inače, na platformi gde prodaje svoje slike ima preko 100. 000 lajkova. Jednog vikenda najavila je bombastičan materijal i tražila ljudima da isprate šta će to tačno objaviti, što su neki sigurno i uradili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading