TOLIKO JE LEPA, ALI MUŠKARCI BEŽE OD NJE ČIM JE VIDE! Zbog jednog detalja ona je NOĆNA MORA (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

11.04.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je prelepa, nema sreće sa muškarcima jer joj svi zameraju jedno.

TOLIKO JE LEPA, ALI MUŠKARCI BEŽE OD NJE ČIM JE VIDE! Zbog jednog detalja ona je NOĆNA MORA (FOTO/VIDEO)

Foto: Printscreen/ Instagram/ marietemara

Meri Temara (28) postala je viralna na TikTok - u zbog svoje visine, i ima hiljade obožavalaca. Odlučila je da svoju, za nekoga prednost, za druge manu, iskoristi. Visoka je 188 centimetara, a registrovala se i na platformu Onli fans, ali njene ponude za izlaske se smanjuju. 

- Priznajem da je izuzetno teško pronaći dečka višeg od mene. Rekli su mi da niko ne voli visoke devojke, i da izgledam kao muškarac u štiklama, kao i da sam debela za jednu devojku - objašnjava ona sa čime se susreće. 

Nažalost, maltretiranje je nešto na šta je ona navikla od malih nogu.

- Biti najviši u školi bio mi je izazov jer su me često maltretirali zato što sam toliko viša i drugačija od svih ostalih. Deca bi me zadirkivala i zvala me muškarac ili kuća jer sam bila viša i teža od većine muških učitelja - priseća se.

Foto: Printscreen/ Instagram/ marietemara

Meri se snima za Instagram

Meri je priznala da su deca bila toliko okrutna prema njoj da je ručala sama u wc - u jer nije imala prijatelje. Ipak, to joj je pomoglo da postane samouverena žena kakva je danas. 

- Danas prihvatam svoje obline kao plus sajz model, ponosna sam što sam visoka i pokušavam da inspirišem druge da je lepo biti visok i drugačiji. Sada sam ultra ženstvena jer više nikada ne želim da me zovu muškarcem i pokušavam promeniti razmišljanje da je biti visok muška osobina - istakla je.

Foto: Printscreen/ Instagram/ marietemara

Meri pokazuje koliko je visoka

Takođe, želi da promeni verovanja da niski muškarci i visoke devojke nisu savršen spoj. U to ime objasnila da je takav brak njenih roditelja i da bez obzira na visinu mogu da funkcionišu. 

Ona je ubedila svoju porodicu da se snimaju za TikTok jer veruje da su “najviša onlajn porodica”.

- Shvatila sam da je naš svakodnevni život nešto zaista zanimljivo većini ljudi, pa smo počeli stvarati više porodičnih videa i svi su postali prilično viralni - rekla je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marie Temara (@marietemara)

Pored toga, ona se snima i za Onli fans gde je do sada zarađivala do 295.000 dolara mesečno.

- Samo se nadam da ću inspirisati druge i pokazati im da je biti visok, plus sajz i drugačiji lepo i nema čega da vas bude sramota - poručuje, a prenosi “Njujork post”. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
smesno

12.04.2023 12:16

a vrata 150 cm :)