IMALA JE 11 GODINA KADA JE URADILA PLASTIČNU OPERACIJU: Zbog nje svi ostaju bez daha, a u detinjstvu borila se sa opasnim KOMPLEKSIMA zbog izgleda

Autor: N.J.

Lifestyle

11.04.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alesandra Ambrozio jedna je od najuspešnijih, ali i najlepših manekenki.

IMALA JE  11 GODINA KADA JE URADILA PLASTIČNU OPERACIJU: Zbog nje svi ostaju bez daha, a u detinjstvu borila se sa opasnim KOMPLEKSIMA zbog izgleda

Foto: Instagram/ alessandraambrosio

Alesandra je izuzetno primećena manekenka, o njenom stilu, mladolikosti i generalno izgledu naširoko se govori. Bila je i jedna od čuvenih Viktorijinih anđela. Puni 42 godine, a toliko obara s nogu da joj je teško naći "suparnicu", iako se pre skoro pet godina povukla i "penzionisala".

Alesandra Ambrozio rođena je u Brazilu 1981. godine.  Sa samo osam godina znala je da će biti manekenka, nakon što je na naslovnoj strani nekog magazina videla Karen Mulder. Tada je rekla da bi volela da bude kao ona. Na časove manekenstva krenula je sa 12 godina, a kao četrnaestogodišnjakinja plasirala se među 20 finalista na takmičenju modela u Brazilu. Kada je pobedila na takmičenju za Elitovo lice, počinje i karijeru kao model.

Ipak, ona nije oduvek imala ovoliko samopouzdanja, čak je i kao mlađa imala problem zbog klempavih ušiju. To je nešto što joj se nikako nije dopadalo. Zbog toga je sa 11 godina otišla na operaciju, koja je kasnije ispraćena nizom zdravstvenih komplikacija. Baš zbog toga nikada više nije uradila nijednu operaciju, što je čini jednom od retkih osoba sa javne scene koji nisu nešto menjali na sebi.

Ona ne pati od ulepšavanja pomoću plastične hirurgije, pa slobodno prošeta i celulit da pokaže da je i to normalno stanje kože. 

Već dve godine uživa sa dečkom Ričardom Lijem i živi život punim plućima, piše "Stil".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading