PREDSEDNIK VUČIĆ SA ZIJADE: Srbija nastoji da na svaki način sačuva mir, obezbedi bolji i sigurniji život za sve građane

Autor:

Vesti

11.04.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučić je preneo i da su se saglasili da su odgovorna politika, regionalna sradanja i ekonomski napredak jedini načini za izgradnju bolje budućnosti Balkana.

PREDSEDNIK VUČIĆ SA ZIJADE: Srbija nastoji da na svaki način sačuva mir, obezbedi bolji i sigurniji život za sve građane

Foto: Tanjug/S.Radovanović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa specijalnom predstavnicom generalnog sekretara Ujedinjenih nacija i šeficom Misije UNMIK Karolinom Zijade i naveo da je sa njom razgovarao o pritiscima i stalnom ugrožavanju bezbednosti Srba na Kosovu i Metohiji.

"Konstruktivan razgovor sa Karolinom Zijade o svim problemima, pritiscima i neprestanom ugrožavanju bezbednosti Srba na Kosovu i Metrohiji od strane Kurtijevog režima, ali i o izostanku adekvatne reakcije međunarodne zajednice.

 

Ponovio sam da Srbija nastoji da na svaki način sačuva mir, obezbedi bolji i sigurniji život za sve građane, a da su na tom putu poštovanje odredbi UN i nastavak angažamana UNMIK od suštinskog značaja", napisao je Vučić na Instagram nalogu buducnostsrbijeav.

On je preneo i da su se saglasili da su odgovorna politika, regionalna sradanja i ekonomski napredak jedini načini za izgradnju bolje budućnosti Balkana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 


 

Komentari (550)

Loading
Jablan

11.04.2023 11:49

Borba za sve srbe gde god da žive

Marko

11.04.2023 13:32

@Jablan - Samo odgovornom politikom mozemo da sacuvamo mir i stabilnost na KIM.

MICA

11.04.2023 11:49

Srbija nastoji da na svaki način sačuva mir i stabilnost.

Jela

11.04.2023 11:49

Vučić se svim silama bori za srpski narod na KIM ,ali poštovanje odredbi UN i nastavak angažamana UNMIK od suštinskog značaja za očuvanje mira