UMRO JE U ARENI! Morbidan POTEZ navijača Partizana! Proglasili da je košarkaš Reala PREMINUO!

Autor:

Sport

28.04.2023

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne smiruju se strasti posle utakmice Real Madrid - Partizan koja je ponovo pripala Obradovićevim izabranicima.

UMRO JE U ARENI! Morbidan POTEZ navijača Partizana! Proglasili da je košarkaš Reala PREMINUO!

Foto: Euroleague.net

Crno-beli su još ubedljivije nego u prvom meču, slavili u Madridu protiv "kraljevića", a meč je prekinut na minut i 40 sekundi pre kraja zbog opšte tuče.

Nesportski faul Serhija Ljulja nad Kevinom Panterom bio je inicijalna kapisla da kapiten Partizana odgovori na provokaciju, pa je nastao totalni haos na parketu.

Najratoborniji je bio Geršon Jabusele koji je gurnuo Dantea Egzuma, koga je pritom nagazio i povredio Gabrijel Dek, pa je australijski reprezentativac sa štakama napustio špansku prestonicu.

Učešće Egzuma u trećoj utakmici je pod velikim znakom pitanja, a osim njegove povrede, navijači Partizana ne mogu da oproste Madriđanima sramno gostoprimstvo, koje su doživeli njihovi ljubimci.

Foto: Printscreen/Wikipedia

 

Već smo pisali o pretnjama grobara pred treću utakmicu u Areni, ali su sada navijači Partizana otišli daleko budući da se na internetu pojavilo da je u biografiji Jabuselea pisalo da je preminuo 2. maja 2023. i to u Areni u Beogradu.

Budući da na Vikipediji može svako da uređuje stranicu, ova lažna informacija je ubrzo i obrisana, međutim, pojedini navijači crno-belih su preterali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading