DRAKONSKA KAZNA! Real povlači NEOBIČAN POTEZ pred dolazak u Beograd!

Autor:

Sport

28.04.2023

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrači "kraljevskog" kluba nalaze se u velikom problemu.

DRAKONSKA KAZNA! Real povlači NEOBIČAN POTEZ pred dolazak u Beograd!

Foto: Starsport

Košarkaši Reala, Hezonja, Fernandez, Musa i Rodrigez

Ružne slike iz Madrida obišle su planetu.

Košarkaši Partizana stigli su do druge pobede u plej-of seriji Evrolige protiv Reala u Madridu (95:80), a utakmicu je obeležila žestoka tuča košarkaša oba tima zbog koje je susret i prekinut na 1:40 do kraja.

Incident je započeo Serhio Ljulj koji je krvnički udario Kevina Pantera, kapiten Partizana mu je uzvratio, a ubrzo su se umešali i ostali košarkaši oba tima. U jednom trenutku se nije znalo ko koga udara, pesnice su sevale na sve strane, a Evroliga tek treba da donese kazne za vinovnike incidenta.

 

 

Pored kazni koje ih sigurno očekuju od strane Evrolige, košarkaši Reala se suočavaju i sa internim problemima. Naime, čelnici "kraljevskog" kluba kazniće svoje igrače zbog kaljanja ugleda grba, prenela je "Marka".

Tokom dana stiže kazna Evrolige, a uporedo sa tim i oštre mere koje Real želi da primeni. Zaprepašćenje onim što se dogodilo ne izmiče nikome u Real Madridu. Navijači, menadžeri, treneri, pa čak i sami igrači, kada vide šta se desilo, stide se slike koja je prikazana svetu. Ime Real Madrida svima je na usnama zbog nečega što je van imidža koji beli klub želi da projektuje i neće dozvoliti da se to ponovi. Rešavanje sukoba udarcima je nešto što Madridu nije ni na pameti - napisali su novinari "Marke", pa dodala:

- Može se razumeti tenzija, sukob, napetost, ali ne i pokušaj da se sve reši udarcima. Grb i dres ne razumeju to i zbog toga će igrači snositi posledice.

Dakle, nema sumnje da su Ljulj i ekipa u problemu, a svoje kazne saznaće uskoro. Treći meč plej-of serije Evrolige između Partizana i Reala na programu je u utorak 2. maja od 20.30 u beogradskoj Štark areni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
foliranje

28.04.2023 14:48

Sve je ovo bilo planirano, doduše ne u ovom obimu ali je bio plan.Eliminisati najbolje igrače Partizana po svaku cenu, jer Real ima dužu klupu a u beogradu pokušati da se nadoknadi minus 2.