OGLASIO SE KRVNIK! Jabusele POVREDIO Egzuma, pa poslao poruku NJEGOVOJ PORODICI!

Autor:

Sport

28.04.2023

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napravio je haos, a zatim okrenuo ploču.

OGLASIO SE KRVNIK! Jabusele POVREDIO Egzuma, pa poslao poruku NJEGOVOJ PORODICI!

Foto: Starsport

Geršon Jabusele

Ružne slike iz Madrida obišle su planetu.

Košarkaši Partizana stigli su do druge pobede u plej-of seriji Evrolige protiv Reala u Madridu (95:80), a utakmicu je obeležila žestoka tuča košarkaša oba tima zbog koje je susret i prekinut na 1:40 do kraja.

Incident je započeo Serhio Ljulj koji je krvnički udario Kevina Pantera, kapiten Partizana mu je uzvratio, a ubrzo su se umešali i ostali košarkaši oba tima. U jednom trenutku se nije znalo ko koga udara, pesnice su sevale na sve strane, a Evroliga tek treba da donese kazne za vinovnike incidenta.

Jedan od najratobornijih bio je Geršon Jabusele koji je učestvovao u povređivanju Dantea Egzuma. On se sada oglasio na društvenim mrežama i pokajao se zbog svojih postupaka.

- Duboko se kajem zbog svog ponašanja na sinoćnjoj utakmici. Košarka je sportsko ponašanje i prijateljstvo. Moje iskreno izvinjenje Partizanu, klubu sa kojim smo uvek bili u odličnim odnosima, Danteu Egzumu i njegovoj porodici, mojim saigračima, mom klubu i svim navijačima - napisao je Jabusele.

 

 

Kakva kazna čeka Geršona Jabuselea, kako od Evrolige, tako i od kluba, ostaje da se vidi.

Treći meč plej-of serije Evrolige između Partizana i Reala na programu je u utorak 2. maja od 20.30 u beogradskoj Areni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading