JUTRO POSLE HAOSA U MADRIDU: U kom je STANJU Dante Egzum?

Autor:

Sport

28.04.2023

07:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povreda Australijanca brine sve navijače Partizana.

JUTRO POSLE HAOSA U MADRIDU: U kom je STANJU Dante Egzum?

Foto: Starsport

Dante Egzum

Košarkaši Partizana na korak su od ostvarenja sna.

Crno-beli su u Madrid, na prva dva meča plej-of serije Evrolige, otišli kao autsajderi, a vratili su se kao heroji.

Četa Željka Obradovića ostvarila je dve pobede - u prvom meču slavila je sa 89:87 trojkom Kevina Pantera u samom finišu, a drugi je prekinut zbog opšte tuče na terenu koju je izazvao košarkaš Reala Serhio Ljulj pri rezultatu 95:80 za crno-bele.

Evroliga je registrovala ovaj meč pomenutim rezultatom, kazne za vinovnike incidenta se tek očekuju, a u celom haosu najgore je prošao Dante Egzum koji je doživeo tešku povredu, te je iznet sa terena.

Australijanac je prema prvim navodima doživeo povredu prsta noge i njen stepen tek treba da se utvrdi. Svi su se pitali u kom je stanju Dante Egzum jutro posle ovog incidenta?

Sudeći prema prvim snimcima i fotografijama sa aerodroma stanje nije idealno, te je Egzum i dalje na štakama.

 

 

Ipak, ono što može da raduje jeste da je Australijanac u Beograd stigao nasmejan i oduševljen dočekom koji su mu priredili grobari.

 

 

Daljim analizama utvrdiće se kada će Egzum ponovo na parket, ali ono što vraća svim navijačima Partizana osmeh na lice je raspoloženje koje je pratilo Australijanca na aerodromu u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading