REAL ČEKA PAKAO ARENE! Grobari već PRETE Madriđanima! Njih dvojica ŽIVI neće izaći iz Srbije!

Autor:

Sport

28.04.2023

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je slavio i drugi put zaredom u Madridu protiv Reala, ali su navijači crno-belih razočarani dešavanjima u finišu utakmice.

REAL ČEKA PAKAO ARENE! Grobari već PRETE Madriđanima! Njih dvojica ŽIVI neće izaći iz Srbije!

Foto: Starsport

Atmosfera pred meč Partizan - Panatinaikos

Meč je prekinut na minut i 40 sekundi pre kraja, kada je Serhio Ljulj isprovocirao Kevina Pantera napravivši nameran faul.

Usledila je žestoka tuča svih aktera, u kojoj je najdeblji kraj izvukao Dante Eksum, koga je nagazio Gabrijel Dek, pa se Australijanac na štakama vratio u Srbiju i pitanje je hoće li moći da zaigra u trećoj utakmici.

Posle susreta se oglasio i vinovnik incidenta Ljulj i izvinio zbog napravljenog haosa, ali mu to navijači Partizana sigurno neće oprostiti. Bar ne po onome što su pokazali na društvenim mrežama.

"Grobari" su, naime, odmah po završetku duela i pobede nad Realom, izneli žestoke pretnje na račun igrača madridskog tima, kao i onome šta ih čeka u paklu krcate Arene.

Foto: Printscreen/Twitter

 

 

- Mario Hezonja i Džanan Musa, samo se pojavite u Beogradu, živi nećete izaći - piše u jednom od mnogih komentara navijača Partizana.

Foto: Printscreen/Twitter

 

 

- Ljulj (Serhio) i Jabusele (Geršon) ne smeju da izađu živi iz Srbije! - smatra korisnik Tvitera koji se potpisuje kao Darko.

Foto: Printscreen/Twitter

 

Osoba kojoj je pseudonim "nagazna mina", bila je nešto blaža, ali dosledna:

- Jabusele i Ljulj da se zadrže na pasoškoj na "Nikoli Tesli" - piše u ovom tvitu.

Foto: Printscreen/Twitter

 

Izvesni "Žex" mišljenja je da igračima Reala ne treba dati da trenu, kada dođu u srpsku prestonicu na megdan Partizanu.

- Kada Real dođe u Beograd navijači Partizana bi trebalo da se organizuju i celu noć da prave buku ispred hotela, da im ne daju oka da sklope - kaže navijač crno-belih.

Podsetimo, treći meč četvrtfinala igra se 2. maja od 20.30 časova, a ukoliko bude potrebe četvrta utakmica je na programu dva dana kasnije, u istom terminu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading