EVO KAKO ĆETOKOM PRAZNIKA RADITI GRANIČNI PRELAZI! Iz Uprave granilne policije poručuju: Proverite svoje dokumente pre polaska!

Autor:

Vesti

28.04.2023

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz Uprave granične policije apeluju da se koriste alternativni prelazi.

EVO KAKO ĆETOKOM PRAZNIKA RADITI GRANIČNI PRELAZI! Iz Uprave granilne policije poručuju: Proverite svoje dokumente pre polaska!

Foto: Tanjug/A. Ćirić

- Ministarstvo unutrašnjih poslova, Uprava granične policije, povodom predstojećih prvomajskih praznika, tokom kojih se očekuje povećan priliv naših i stranih građana na graničnim prelazima, poziva sve da pre polaska na put provere stanje na graničnim prelazima - izjavio je danas Borko Sparić iz Uprave granične policije. 

- O trenutnom stanju na graničnim prelazima građani se mogu upoznati na internet stranici Ministarstva unutrašnjih poslova i Auto-moto saveza Srbije - kazao je Sparić.

Kako bi se izbeglo stvaranje gužvi i dugo čekanje na graničnim prelazima, on je apelovao na građane da koriste i alternativne granične prelaze - Horgoš 2, Đala, Rabe, Bački Breg, Rastina, Bajmok i Bački Vinogradi. 

- Radno vreme Graničnog prelaza Bački Vinogradi - Ašothalom od subote 29. aprila do utorka 2. maja biće produženo, tako da će prelaz raditi  od 7 do 22 časa - precizirao je Sparić.

Pre polaska na put, kako je ukazao, neophodno je da građani provere rok važenja pasoša, a ako putuju svojim automobilom i rok važnosti saobraćajne i vozačke dozvole, kao i da li je registraciona nalepnica važeća u vreme putovanja. 

- Uprava granične policije svim građanima koji putuju van zemlje želi srećan put, a onima koji dolaze kod nas prijatan boravak u našoj zemlji - poručio je Sparić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading