DRAMA NA ADI ZA 1. MAJ, NISU MOGLI DA OSVESTE MLADIĆA! Počeo je da pije alkohol u PET SATI UJUTRU!

Autor: Republika

Vesti

01.05.2022

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šesnaestogodišnji drug onesvešćenog mladića posvedočio je da je on već u sedam bio "gotov", te da su zato odlučili da pozovu Hitnu pomoć.

DRAMA NA ADI ZA 1. MAJ, NISU MOGLI DA OSVESTE MLADIĆA! Počeo je da pije alkohol u PET SATI UJUTRU!

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Ilustracija

Dramatična situacija odigrala se rano jutros kada je Hitna pomoć morala da reaguje i pomogne mladiću koji je proslavljao Međunarodni praznik rada, 1. maj, na Adi Ciganliji u Beogradu i toliko se napio da je izgubio svest.

Njegovi očajni prijatelji pokušali su da ga povrate, ali kada im to nije pošlo za rukom pozvali su u pomoć lekarske ekipe. 

Kako su otkrili reporterima Blica, njihov drug je počeo da pije u pet sati ujutru, tako da u sedam već nije znao za sebe. 

- Našem drugu je pozlilo i pozvali smo Hitnu. Počeo je da pije još oko 5 sati, u 7 je već bio gotov - rekao je njegov šesnaestogodišnji drug.

Iz Hitne pomoći su za "Blic" saopštili da nemaju informacije o slučaju koji se dogodio na Adi, kao i da je za sada stanje mirno u Beogradu.

Podsetimo, danas se širom Srbije obeležava 1. maj, Međunarodni praznik rada, kao simbol solidarnosti radnika, te su ljudi pohrlili prema prirodi na izlete sa prijateljima i porodicom.

Neizbežan deo tog provoda često je i alkohol, koji mnogima, nažalost, napravi probleme. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Marina

01.05.2022 12:09

Kakav smo narod postali. Opijanje nam je glavna zanimacija. Posvetite se porodici i drugim vrednostima u zivotu.

Bgd

01.05.2022 21:13

@Marina - @marina Koji mi? Ja nisam sto..a, niti slavim komunisticke praznike.