Sa 18 godina sam kupila prvi stan! Ceca progovorila o počecima, pa otkrila da je za njenu karijeru zaslužan ON: Dalje je sve ISTORIJA!

Autor:

Zabava

01.05.2022

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca progovorila o počecima i otkrila ko je zadužan za njenu karijeru.

Sa 18 godina sam kupila prvi stan! Ceca progovorila o počecima, pa otkrila da je za njenu karijeru zaslužan ON: Dalje je sve ISTORIJA!

Foto: ATA Images

Ceca Ražnatović

Svetlana Ceca Ražnatović poznata je kao neko ko poštuje sve običaje i pravoslavne praznike, ali kako kaže 1. maj ne proslavlja. 

- Ne slavim ništa osim krsne slave i rođendana. Od muzike zarađujem od malih nogu, ali Praznik rada ne obeležavam i ne idem na roštiljanje. Verovatno ću taj dan provesti sa unukom, sa njim mi je najlepše - priča Ceca za Informer i otkriva kako su izgledali njeni počeci:

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Ceca o svojim počecima

- Prvi dinar zaradila sam kada sam imala samo deset godina. Pevala sam na jednom veselju u mom rodnom kraju, u Žitorađi. Čim sam uzela mikrofon u ruke, počela sam da zarađujem. Nije to bilo mnogo para, ali meni je bilo veliko kao kuća. Honorar sam, naravno, prosledila roditeljima.

Narednih pet godina pevala je po veseljima, a prvi album ''Cvetak zanovetak'' je snimila sa 15 godina.

- Sa 13 godina sam pevala u jednom hotelu na Crnogorskom primorju. Tu je bio i harmonikaš Mirko Kodić, koji me je zapazio. Pošto sam mu se svidela, ponudio se da mi pomogne da izdam prvu ploču, koja je izašla 1988. godine. Ostalo je već istorija - kaže Ceca i dodaje da je nakon samo tri godine kupila svoj prvi stan:

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Cecu je zapazio Mirko Kodić

- Sa 18 godina sam kupila prvi stan. Naporno sam radila kako bih obezbedila sebe, ali i svoju porodicu. Imam sreću da radim ono što volim, pa mi i naporna putovanja ne padnu teško, jer mi publika pruža neverovatnu energiju. Mislim da ću pevati dok god budem mogla. Ne planiram da se penzionišem, bar ne zvanično - zaključuje ona.

Inače, Ceca uskoro planira da izda novi album, a njena publika ga sa nestrpljenjen iščekuje.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading