STRAVIČNI DETALJI HORORA NA HORGOŠU: Telo Kragujevčanke ostalo zaglavljeno u olupini automobila, MORALI DA REAGUJU VATROGASCI!

Autor:

Hronika

01.05.2022

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka (31) iz Kragujevca je nastradala, a četvoro ljudi povređeno je u stravičnoj nesreći koja se juče ujutru dogodila u Mađarskoj kada je automobil lozničkih registarskih oznaka podleteo pod kamion u blizni graničnog prelaza Horgoš.

STRAVIČNI DETALJI HORORA NA HORGOŠU: Telo Kragujevčanke ostalo zaglavljeno u olupini automobila, MORALI DA REAGUJU VATROGASCI!

Foto: Printscreen/Facebook/Loznica grad

Devojka je sa kolegama sa kojima je radila u istoj firmi krenula put Srbije na praznike.

- Oni su svi bili zaposleni u istoj firmi u Nemačkoj i uvek su putovali zajedno. Nisu uspeli da dođu kući za Vaskrs, pa su odlučili da dođu na proslavu Prvog maja - objašnjava izvor upoznat sa slučajem i dodaje:

- Bili su na samo kilometar od graničnog prelaza kada su naleteli na kamion koji je stajao tu. Od siline udarca devojka je nastradala na licu mesta, a njeno telo ostalo je zaglavljeno u olupini dok nisu došli vatrogasci da je izvade.

Kako objašnjava izvor Kurira, kamion čačanskih tablica u koji su udarili stajao je u koloni bez ikakve svetlosne signalizacije.

- Nije postavio čak ni trougao, pa ga verovatno vozač, koji je inače iz jednog lozničkog sela, nije ni video - dodao je izvor.

Sagovornik objašnjava da su preostali putnici povređeni u nesreći smešteni u bolnicu, dok je vozaču bila ukazana neophodna pomoć, a zatim je priveden i nalazi se u pritvoru.

On je nedavno postao otac i krenuo je u Srbiju za praznike kako bi video svoju suprugu i bebu, objašnjava izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading