EVO OD ČEGA JE UMRO NIKOLA SA UBA! Završena obdukcija tela mladića koji je u kafiću udaren staklenim dozerom u glavu!

Autor: Republika

Hronika

24.04.2022

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvadesetšestogodišnji Nikola Lukić preminuo je usled povreda zadobijenih udarcem u glavu nakon što je pokušao da spreči eskalaciju tuče u lokalnom kafiću u srcu Uba.

EVO OD ČEGA JE UMRO NIKOLA SA UBA! Završena obdukcija tela mladića koji je u kafiću udaren staklenim dozerom u glavu!

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Nikola Lukić

Mladić Nikola Lukić (26) sa Uba, koji je u petak u kafiću "London" u tom mestu udaren staklenim dozerom u glavu, preminuo je od posledica otoka mozga i pluća, pokazala je obdukcija. 

Njega je, podsetimo, u predelu čela udario L. M. (43), koji je potom uhapšen, a kako saznaje Blic, čekaju se i rezultati toksikoloških analiza preminulog momka. 

- Jučerašnja obdukcija tela Nikole Lukića pokazala je da je njegova smrt, kako se izjasnio sudski obducent dr Ljubiša Božić, nastupila kao posledica otoka mozga i pluća. Sudski obducent se takođe izjasnio da se na njegovoj glavi, po intezitetu, nalaze površinske rane. Zbog svega toga naložene su dodatne toksikološke analize kako bi se utvrdilo kako je došlo do otoka mozga nastradalog Ubljanina - navodi se u medijima. 

Nikola je, kako pokazuje dosadašnja istraga, život izgubio pokušavajući da spreči veći fizički sukob između L. M. i vlasnika tog kafića Đ.V.

Prema nezvaničnim informacijama, nakon povrede koju je zadobio pokušavajući da spreči veću tuču, Nikola Lukić je odmah pregledan u ubskom Domu zdravlja i otpušten je jer se osećao dobro. Na žalost, dva i po sata kasnije mu je pozlilo, nakon čega je odmah transportovan iz Uba u Valjevu, ali je preminuo u Urgentnom centru Opšte bolnice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading