POKAZALA UNAKAŽEN STOMAK POSLE POROĐAJA, A OSUDE NE PRESTAJU! Muškarci NAPADAJU, žene pružaju podršku "Moj je bio ISTI" (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

28.04.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žestoko je uzvratila svima koji su je napali jer pokazuje stomak posle trudnoće.

POKAZALA UNAKAŽEN STOMAK POSLE POROĐAJA, A OSUDE NE PRESTAJU! Muškarci NAPADAJU, žene pružaju podršku "Moj je bio ISTI" (FOTO/VIDEO)

Foto: TikTok/ monicaortizzzz

Monika

Nakon trudnoće postoji niz promena koje se dešavaju na telu žene. Pored opuštenog stomaka, strija, promena raspoloženja neko pada i u postporođajnu depresiju. Sve to deo je oporavka, a neko ga podnese lakše nego teže. Uglavnom, niko ne može bolje razumeti ženu od one koja je sama prošla kroz isto. Monika Ortiz često se nosi sa komentarima ljudi koji je kritikuju zbog opuštenog stomaka nakon porođaja.

Monika ima 25 godina i majka je dvoje dece zbog čega je podelila jedan ohrabrujući video. Napali su je i istakli da ne žele da gledaju njen stomak na TikTok - u. Neki verovatno zato što im se to iz njima poznato razloga gadi, dok je drugim korisnicima na pomenutoj društvenoj mreži ovo normalan proces kao što i jeste i deo trudnoće, odnosno posledica iste.

- Ne moraš stalno da pokazuješ svoj postporođajni stomak - rekao je jedan korisnik.

Foto: TikTok/ monicaortizzzz

Monika Ortiz se snima za TikTok

Zbog toga, ona je namerno obukla kratku majicu i pokazala koliko ne mari za tuđe komentare. Svima je poručila da je nije sramota.

Foto: TikTok/ monicaortizzzz

Monika pokazala stomak

- Nije me sramota. Ovde sam da pokažem da je to normalno - odgovorila je kratko.

Devojke i žene koje su se porodile delile su svoja razmišljanja, a mnoge su joj bile zahvalne. Konačno, poistovetile su se sa nekim ko ima sličan problem kao one, te im je Monika ovim dala vetar u leđa.

"Moj izgleda isto, hvala što si ovo učinila ovo normalnim", "Bravo lepa mama!", "Volim te, učinila si to tako normalnim", "Predivno je i ti si predivna", "Moj stomak doslovno izgleda isto", pisale su, prenosi "Sun".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading