OD PRIRODNE LEPOTICE DO ŽENE KOJOJ SE SVI SMEJU: Donatela Versaće skinula se u kupaći i svi se PREKRSTILI, a dok se nije UNAKAZILA ovako je izgledala (FOTO)

Autor:

Lifestyle

03.05.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle mnogo godina konačno liči na sebe.

OD PRIRODNE LEPOTICE DO ŽENE KOJOJ SE SVI SMEJU: Donatela Versaće skinula se u kupaći i svi se PREKRSTILI,  a dok se nije UNAKAZILA ovako je izgledala (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Donatela Versaće

Donatela Versaće bila je takođe na Met Gali i ona je jedan od najznačajnijih gostiju, a svake godine posebno se sprema. Ove godine ona je najpribližnija svog prirodnom izdanju, što sve tera da se zapitaju kakvi su bili njeni počeci dok se nije desila drastična promena.

Da bi postigla što bolji izgled, ona je prešla na rigorozne dijete, ali išla je i na estetske operacije.

Kao da ne postoji niko, njoj blizak, ko bi joj iskreno rekao da prestane i da se pomiri sa godinama. Jer žena nije samo izgled. A Donatela je mnogo više od tela, samo što se to ne može videti s obzirom na to da je njen fizički izgled tako čudan...

Njen život promenio se 15. jula 1997. godine.

Tada je ubijen njen brat Đani Versaće, tvorac jedne od najvećih modnih imperija dvadesetog veka.

Kako je nastala modna imperija

On je napustio arhitekturu, nije imao nikakvo formalno obrazovanje, ali je pratio rad majke koja je imala salon. Donatela je upisala italijansku književnost u Firenci, a vikendom je navraćala u Đanijev modni studio. Potom se on preselio u Milano, a ona je po završetku studija krenula za njim.

Đani kada je napunio 32 godine, uz nagovor starijeg brata Santa odlučio je da osnuje kompaniju. Preduzeće “Đani Versaće” osnovano je 1978. godine, a potom je u milanskoj Via dela Spiga otvorena prva prodavnica s prvom ženskom kolekcijom. Prodaja je bila dobra,  a uspeh je došao brzo, prenosi "Stil".

Foto: www.profimedia.rs

Donatela Versaće u kupaćem kostimu

Donatela Versaće

Prvobitno ona je vodila odnose sa javnošću, ali njen uticaj na druge nije prestajao. Njen brat nije krio da ako ona ne odobri model, crtež će pocepati.  Donatelina je bila ideja da se za modne revije osamdesetih godina angažuju slavni super modeli, koji privlače pažnju medija, što donosi više publiciteta za kuću Versaće.

Ove godine puni 68 godina i mnogi tvrde da se unakazila plastičnim operacijama. Njene bojne plastične operacije bile su tema svih medija poslednjih godina. Inače, ona je pre nekoliko meseci podelila fotografiju na Instagramu i pokazala kako je izgledala pre svih zahvata, tada je imala 37 godina i bila je "živa vatra" kako bi mnogi rekli.

Godinama je na vrhu liste kao žena koja je operacijama drastično promenila svoj izgled, ali prema mišljenju mnogih ne na dobar način.  Već od 2000. godina ona je postala simbol loše urađenih plastičnih operacija. Takođe, otkrila je da je dve decenije bila zavisna od kokaina. Operacije i kokain doprinele su da ne može da se pohvali zdravim izgledom iako nije izlazila iz teretane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading