EVO KAKO JE TEKAO POKOLJ NA VRAČARU: Upao na čas istorije, dva puta upucao nastavnicu, A ONDA SU GA ĐACI OBORILI! Viber prepiska roditelja otkrila nove detalje (FOTO)

Autor:

Hronika

03.05.2023

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je počelo jutros kada je oko 8.30 pomahnitali učenik došao u školu i pucao u portira, a potom i u đake i profesorku.

EVO KAKO JE TEKAO POKOLJ NA VRAČARU: Upao na čas istorije, dva puta upucao nastavnicu, A ONDA SU GA ĐACI OBORILI! Viber prepiska roditelja otkrila nove detalje (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Napadač sa Vračara

Za sad je poznato da je u osnovnoj školi na Vračaru ubijen čuvar kao i osmoro dece.

Naime, sve je počelo jutros oko 8.30 kada je pomahnitali učenik dolazi do škole, kreće u raspravu s portirom, a potom, kada ga čovek pokušava smiriti, on kreće da šutira sve oko sebe, zatim vadi pištolj i puca u portira, koji je samo pokušao da ga smiri. Zatim odlazi u kabinet istorije, a tamo se nalazi nastavnica koju "ne voli", piše Telegraf.

Drži pištolj u ruci, puca u nastavnicu, ranjava je, a onda na njega skaču đaci i sprečavaju ga da poubija sve.

On nastavlja da puca iako pada na pod.

U plafonu ostaju tri rupe od njegovih metaka koje je ispalio dok je padao, piše Telegraf.

Viber prepiska roditelja otkriva da je dva puta pucao u nastavnicu istorije, kao i da je najviše ranjenih upravo u tom kabinetu.

U ovoj prostoriji pronađen je i ranac sa pištoljem i tri boce eksplozivne tečnosti, šta je sa njom naumio još uvek nije poznato.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading