SKANDAL U TORINU! Opšta TUČA fudbalera, Dejan Stanković NASRNUO na protivničkog igrača! (VIDEO)

Autor:

Sport

04.05.2023

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemile scene viđene su u meču 33. kola Serije A, između Sampdorije i Torina koji je zavšren pobedom gostiju od 2:0.

SKANDAL U TORINU! Opšta TUČA fudbalera, Dejan Stanković NASRNUO na protivničkog igrača! (VIDEO)

Foto: printscreen/TV Arena sport

Sampdorija nije teoretski izgubila status u eliti, ali sve je izvesnije da će se naredne sezone takmičiće se u Seriji B.

Zato i ne čudi novi poraz Stankovićevog tima od Torina na "Luiđi Ferarisu", međutim, žestoka tuča aktera bacila je u senku sve što se dešavalo na terenu.

Glavni akter bio je Pjetro Pelegri, strelac drugog gola za goste u sudijskoj nadoknadi, ali je majstoriju slavio na taj način što je provocirao navijače domaćeg tima. Naime, igrač Torina je stavio ruke na uši i izazvao bes prvotimaca Sampdorije, kao i srpskog stručnjaka Dejana Stankovića.

Upravo je bivši trener Crvene zvezde bio jedan od onih koji je trčao da se obračuna sa Pelegrijem, pa je odmah posle meča dobio izvinjenje od kolege sa klupe Torina Ivana Jurića. Ujedno, vinovnik incidenta Pelegri se izvinio pred TV kamerama.

- Svi znaju priču, da sam ja rođen kao navijač Đenove. napravio sam grešku. Kada jedna strana napravi grešku, onda mora i da se izvini. Zato ovim putem i upućujem izvinjenje igračima i navijačima Samdorije - rekao je Pelegri.

Na pitanje o incidentu, Stanković je posle utakmice izjavio:

- Prihvatam izvinjenje, jer svako može da pogreši. Nije bilo ni vreme ni mesto za takve stvari. Neka nas ostavi da patimo. Ako navijači Sampdorije moraju da pate, onda ih ostavite na miru jer vole ovaj dres i klub. ne smemo da dodajemo ništa na njihovu patnju, kao što se desilo na kraju. Dajte im mir - istakao je legendarni as.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading